Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kardashianka schudla 10 kíl, teraz sa pretŕča: Priesvitné šaty… Kim, VIDNO TI PRSIA!

Kim Kardashian vie, ako upútať pozornosť! Zobraziť galériu (3)
Kim Kardashian vie, ako upútať pozornosť! (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Kim Kardashian (41) má za sebou rok plný zmien. Rozviedla sa s manželom Kanye Westom (45), našla si nový vzťah a... V poslednom období sa jej podarilo schudnúť celých 10 kíl. Svojimi novými krivkami sa teraz rada chváli. Najnovšie ich predviedla v priesvitných šatách. Kim, vidno ti prsia!

Kim Kardashian je prototypom celebrity, ktorá vie, ako na seba pútať pozornosť. Či už to je na červenom koberci alebo mimo neho. Veď ak sa práve v médiách v spojitosti s ňou nerieši nejaký škandál, upozorní na seba aspoň svojím oblečením. 

Galéria: Kim Kardashian

A teraz o to radšej - v poslednom období sa jej totiž podarilo schudnúť celých 10 kíl. Na svoje krivky je tak pyšnejšia ako kedykoľvek predtým. Najnovšie ich predviedla v zdanlivo nenápadnom a nudnom outfite. Obliekla si čierne rolákové šaty s dlhým rukávom, ale... 

Svoje bomby zabudla obliecť do podprsenky. Tenká čierna látka len tak-tak obopla oblasť jej hrudníka. Výsledkom tak bolo, že jej spod šiat presvitali úplne nahé prsia. Veď pozrite, veľa predstavivosti naozaj netreba!

Viac o téme: Kim Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu