Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kim Kardashian na titulke s HOLÝM ZADKOM: Ku*va! Zúri speváčka

Kim Kardashian a Frankie Bridge Zobraziť galériu (5)
Kim Kardashian a Frankie Bridge (Zdroj: Instagram a SITA)

LOS ANGELES - Poriadne ju to nahnevalo! Jednou z horlivo diskutovaných tém na sociálnych sieťach momentálne je aj aktuálne vydanie magazínu Interview. Jeho titulku zdobí fotka, na ktorej pózuje Kim Kardashian s holým zadkom. Ako býva zvykom, reakcie sú rôzne. Avšak speváčku menom Frankie Bridge (33) pri pohľade na ten záber takmer porazilo.

Kim Kardashian nikdy nepatrila medzi hanblivky. A ani s pribúdajúcimi rokmi, či potom ako sa stala štvornásobnou matkou, sa to vôbec nemení. Blízka jej je aj kontroverzia. Nuž, a v najnovšom vydaní magazínu Interview sa to skĺbilo dokopy. 

Kim spoločne s fotografkou Nadiou Lee Cohen a stylistom vytvorili fotografie, ktoré mnohým jedincom nepochybne vyrazia dych. Samotná Kim sa nimi tiež pochválila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. 

FOTO: Kim Kardashian na záberoch, ktoré zdobia aktuálne vydanie magazínu Interview. Kliknutím na šípku sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

Kým skupina fanúšikov je pri pohľade na jej holý zadok nadšená, našlo sa tiež veľa jedincov, ktorí tieto fotky otvorene kritizujú. Britská speváčka Frankie Bridge si vo svojom komentári nekládla servítku pred ústa. „Ku*va! Ukradla môj look,” napísala na Instagrame umelkyňa a pridala aj ako dôkaz záber, že nedávno takto ona sama pózovala. Čo myslíte, inšpirovali sa pri tvorbe titulky magazínu Interview práve u nej?

Kim Kardashian na titulke
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Kim KardashianFrankie Bridge
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu