Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Všetky oči na Kardashianke: Obojok na krku, “HOLÉ” prsia, piercing v nose… Ten mala aj jej dcéra!

Kim Kardashian a North West na prehliadke Jeana Paula Gaultiera. Zobraziť galériu (4)
Kim Kardashian a North West na prehliadke Jeana Paula Gaultiera. (Zdroj: Profimedia)

PARÍŽ - V hlavnom meste Francúzska sa aktuálne koná Haute Couture Fashion Week, teda týždeň tej najvyššej módy. Odštartoval v pondelok a dnes je jeho posledný deň. Včera sa po červnom koberci prešla aj Kim Kardashian (41), ktorá si nenechala ujsť prehliadku Jeana Paula Gaultiera (70). A opäť na seba strhávala pozornosť. Mala obojok, "holé" prsia a piercing v nose. Ten mala aj jej dcéra North (9)!

Parížske týždne módy pravidelne lákajú do mesta obrovské množstvo svetových hviezd. Výnimkou nie je ani aktuálny Haute Couture Fashion Week, ktorý odštartoval v pondelok 4. júla. Hostia si odvtedy vychutnali prehliadky módnych domov Dior, Chanel, Valentino, Balenciaga či návrhára Jeana Paula Gaultiera. 

Galéria: Kim Kardashian

Práve na módnej šou posledného z menovaných sa včera objavila aj Kim Kardashian, ktorej spoločnosť robila dcéra North a mama Kris. A ako už pri tejto rodinke býva zvykom, opäť pútali pozornosť. Najmä tie dve mladšie. Blondínka mala na sebe šaty, ktoré však pôsobili ako mačko-pes. Od pása dole boli konzervatívne a hore... Vyzerala akoby mala holé prsia. 

Kim Kardashian a North West na parížskom Fashion Weeku.
Zobraziť galériu (4)
Kim Kardashian a North West na parížskom Fashion Weeku.  (Zdroj: Profimedia)

Jej dcéra bola mala na sebe kostým, ktorý pôsobil ako školská uniforma. Oveľa viac však pútali pohľady doplnky, ktoré k týmto odevom zvolili. Kim mala totiž okolo krku kovový obojok a v nose piercing s retiazkou. Ten na tvár zavesila aj svojej 9-ročnej dcére. 

Módny kúsok pochádza z dielne Jeana Paula Gaultiera a
Zobraziť galériu (4)
Módny kúsok pochádza z dielne Jeana Paula Gaultiera a "podprsenka" je v skutočnosti priesvitná. Kim Kardashian si túto časť zrejme nejako poistila.  (Zdroj: AP Photo/Michel Euler)

Viac o téme: Kim KardashianJean Paul GaultierNorth WestHaute Couture Fashion Week
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu