Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Smutná premena hollywoodskej hviezdičky: Stratila úplne všetok sexepíl!

Mischa Barton Zobraziť galériu (8)
Mischa Barton (Zdroj: Warner Bros Television)

LOS ANGELES - Čo to so sebou porobila!? Niekdajšia hviezda seriálu O.C. California - Mischa Barton (36) opäť plní stránky bulváru. Bulvárnym fotografom sa ju totiž nedávno podarilo nafotiť v uliciach. A veru, s krásnou Marissou už toho nemá veľa spoločného.

Práve vďaka obľúbenému počinu O.C. California sa Mischa dostala do povedomia divákov. Vtedy len 17-ročná tínedžerka nebola pripravená na slávu, ktorú jej do života seriál priniesol a nasledoval krutý pád. Plavovláska svojím správaním komplikovala život nielen sebe, ale aj tvorcom seriálu. Tí sa napokon rozhodli, že postavu Marissy Cooper postihne tragický osud.

FOTO: Mischa Barton ako Marissa v seriáli O.C. California.

Mischa Barton
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Warner Bros Television)

Barton potom oveľa viac pozornosti pútala problematickým osobným životom, než úspešnou kariérou. V decembri 2007 bola herečka zatknutá za jazdu pod vplyvom alkoholu a podľa Los Angeles Times polícia v jej vozidle našla aj marihuanu. Samotná Mischa potom priznala, že bola nedobrovoľne hospitalizovaná na psychiatrickom oddelení. „Vždy to bolo: Je príliš chudá, musí byť chorá. Potom to bolo: Je príliš veľká. Nikdy som nemala správnu váhu," povedala pre magazín People. Aj to viedlo k tomu, že Mischa trpela anorexiou a neskôr i bulímiou. Problémy a depresie zaháňala plavovláska drogami a alkoholom. 

FOTO: Mischa Barton na aktuálnych záberoch. 

Smutná premena hollywoodskej hviezdičky:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Aktuálne je Mischa vo vzťahu so svojím priateľom Gianom Macrom Flaminim. Pár sa často objavuje na verejnosti a pôsobia veľmi zaľúbene, no snažia sa zachovať si svoje súkromie, preto neposkytujú žiadne rozhovory a vedú život ako bežní smrteľníci. Špekuluje sa dokonca, že herečka má byť v radostnom očakávaní. „Nekomentujem jej osobný život," povedal k tomu jej hovora. Údajné tehotenstvo nepotvrdil ani nevyvrátil. Zdá sa, že na odpoveď si budeme musieť ešte chvíľu počkať.

Viac o téme: Mischa Barton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu