Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Neuveriteľná premena známeho herca: Vážil 250 kíl, dnes sa chváli vypracovanou postavou!

Ethan Suplee vo filme Kokain. Zobraziť galériu (6)
Ethan Suplee vo filme Kokain. (Zdroj: New Line Cinema)

LOS ANGELES - Fanúšikovia filmov a seriálov z prelomu tisícročia si ho pamätajú ako obézneho mladíka. Herec Ethan Suplee (46) však zobral svoj osud do vlastných rúk a prešiel neuveriteľnou premenou, na začiatku ktorej vážil 250 kilogramov! So svojou aktuálnou postavou sa dnes chváli aj na sociálnych sieťach, kde jeho cestu sledovalo množstvo fanúšikov.

Ethan sa v pomerne mladom veku rozhodol, že začne s hereckou kariérou. Objavil sa v niekoľkých známych filmoch a seriáloch, ako napríklad Volajú ma Earl, Sezóna Titánov či Kokaín. V tom období vážil približne 130 kilogramov. 

Ethan Suplee v seriáli Moje meno je Earl.
Zobraziť galériu (6)
Ethan Suplee v seriáli Moje meno je Earl.  (Zdroj: 20th Century Fox)

Postupne sa však jeho váha vyšplhala až na 250 kilogramov. Vtedy si herec povedal, že svoj život musí od základov zmeniť. Najväčšou motiváciou pre neho bola jeho milovaná manželka Brandy.

Ako prezradil magazínu People, jeho premena sa začala už v roku 2002, keď bol so svojou láskou približne rok „Prvýkrát v živote som mal nejaké záujmy. Chcel som s ňou zažiť bežné veci, ako napríklad celý deň sa prechádzať a navštíviť múzeum, ísť na výlet alebo na turistiku. Lenže nič z toho som nebol schopný robiť," povedal Ethan.

Dnes však už po obéznom mladíkovi niet ani stopy. O svojej premene a jeho skúsenostiach, ktoré na svojej ceste získal, sa pravidelne delí aj so svojimi fanúšikmi na sociálnych sieťach. Na svojom profile na Instagrame má viac ako 560-tisíc sledovateľov. 

 

Viac o téme: Ethan Suplee
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu