Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Šokujúca PREMENA slávneho herca: Po fešákovi niet ani stopy... NESPOZNÁTE HO!

Chris Pine Zobraziť galériu (4)
Chris Pine (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Je z neho iný človek! Hollywoodsky sexsymbol Chris Pine (41) sa zmenil na nepoznanie. Dôvodom je nakrúcanie novej snímky s názvom Poolman, ktorá je jeho režisérskym debutom. Pozrite sa, ako sa charizmatický fešáčik zmenil.

Bulvárnym fotografom sa svojimi objektívmi často podarí nafotiť atmosféru na nakrúcaní pripravovaných filmov. Aj v týchto dňoch priebehajú práce na počine s názvom Poolman, s ktorým sú späté mená Chris Pine, Danny DeVito, či Ariana DeBose. Nuž, a opäť boli pri tom.

Zázrak je, že Chrisa vôbec spoznali. So sivou bradou a dlhými vlasmi totiž vyzerá úplne inak, neź sme zvyknutí. Sympatický herec v počine stvárňuje Darrena Barrenmana - snílka a filozofa, ktorý sa stará o bazény v apartmánoch. 

Chris Pine momentálne vyzerá ako iný človek.
Zobraziť galériu (4)
Chris Pine momentálne vyzerá ako iný človek.  (Zdroj: profimedia.sk)

Chrisa Pine preslávili filmy ako Denník princeznej 2: Kráľovské zasnúbenie, Star Trek, Wonder Woman, či Spiderman, kde si zahral postavu hlavného hrdinu.

Počas tejto doby si hollywoodsky fešák užil slušnú porciu románikov s herečkou a modelkami. Chris údajne chodil napríklad so Zoe Kravitz, či Oliviou Munn. V marci sa rozišiel so svojou najnovšou priateľkou Annabelle Wallis. 

Chris Pine
Zobraziť galériu (4)
Chris Pine  (Zdroj: Buena Vista International)

Chris Pine
Zobraziť galériu (4)
Chris Pine  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Chris Pine
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu