Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Známa herečka zatočila s kilami navyše: Dnes ju nikto nespozná!

Nicola Coughlan Zobraziť galériu (3)
Nicola Coughlan (Zdroj: Instagram)

DUBLIN - Ani jej najvernejší fanúšikovia ju nespoznávajú! Hviezda seriálu Bridgerton - Nicola Coughlan (35) sa fanúšikom na sociálnych sieťach pochválila svojou neuveriteľnou premenou. Kedysi kyprá blondínka zatočila s kilami navyše a výsledok je priam ohromujúci. Pozrite!

Írska herečka Nicola Coughlan sa do povedomia ľudí dostala vďaka tínedžerskemu sitkomu Derry Girls. Skutočnú slávu jej však priniesol až seriál Bridgerton, kde si zahrala rolu Penelope Featherington.

Nicola Coughlan
Zobraziť galériu (3)
Nicola Coughlan  (Zdroj: Instagram)

Momentálne však vyzerá úplne inak, než si ju fanúšikovia pamätajú. Umelkyňa sa totiž rozhodla, že zatočí s kilami navyše a začala na svojej premene tvrdo pracovať. Od cvičenia ju neodradilo ani to, že popri tom musela pracovať a natáčať najnovšiu sériu spomínaného Bridgertonu.

Hodiny driny jej nakoniec priniesli ovocie a Nicola dnes vyzerá úplne inak, než si ju diváci pamätajú. S premenou sa rozhodla pochváliť aj na svojom profile na sociálnej sieti Instagram, kde má viac ako 2,3 milióna sledovateľov. 

K fotke, na ktorej je v športovom oblečení, naplno ukázala svoju novú postavu. K spomínanému záberu napísala: „Cítim, že si zaslúžim medailu za to, že chodím cvičiť ešte predtým, než idem do práce."

Nicola Coughlan
Zobraziť galériu (3)
Nicola Coughlan  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Nicola Coughlan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu