Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Beckham vzal dcéru (10) do spoločnosti: Victoriu pri pohľade na TOTO porazí!

David Beckham vzal dcérku do spoločnosti Zobraziť galériu (8)
David Beckham vzal dcérku do spoločnosti (Zdroj: profimedia.sk)

BENÁTKY - Čo by na túto kombináciu povedala mamina?! Bývalý futbalista David Beckham (47) sa spoločne so svojou dcérou Harper (10) nachádzajú v Taliansku, kde si užívajú spoločné chvíle. Pyšný tatko zobral svoju princezničku na spoločenské podujatie do divadla, čo sa podarilo zvečniť aj bulvárnym fotografom. Dcéra slávneho páru mala na sebe krásne šaty. Avšak pri pohľade na to, čo si k nim obula... Nuž, Victoria asi nebude nadšená.

Hrdý otec sa so svojou milovanou dcérou Harper objavil v benátskom divadle. David mal na sebe čierny oblek a vyzeral, ako vždy, fantasticky. Harper si obliekla farebné šaty luxusnej značky v hodnote takmer 1 800 eur. Čo však zrejme mnohých, vrátane jej maminy, šokuje, je obuv, ktorú zvolila. Školáčka totiž stavila na pohodlie a k spoločenským šatám si dala tenisky!

David Beckham vzal svoju dcérku Harper do spoločnosti.
Zobraziť galériu (8)
David Beckham vzal svoju dcérku Harper do spoločnosti.  (Zdroj: profimedia.sk)

Paparazzi slávneho športovca a jeho princezničku nafotili aj pred pár dňami, ako si spolu užívali plavnu na gondole. Futbalová legenda má so svojou dcérou blizky vzťah, o čom pravidelne informuje svojich faúšikov prostredníctvom sociálnych sietí.

Za zmienku určite stojí aj to, že si včera o deviatej hodine ráno spoločne pochutnávali na zmrzline. „Nehovorte to mame. Vytvárame špeciálne spomienky,” napísal k záberom šťastný otec. Pri pohľade na spokojnú tvár malej Harper niet pochýb, že si tieto výnimočné chvíle ozaj užíva. 

David a Victoria sa zoznámili v roku 1997 a o dva roky neskôr sa zosobášili. Slávni boli obaja už predtým, ako sa dali dokopy. Speváčka bola členkou svetoznámej skupiny Spice Girls a futbalista sa stával poprednou tvárou anglického futbalu, keď hrával za Manchester United.

Okrem Harper majú ďalšie 3 deti, konkrétne synov Brooklyna (23), Romea (19) a Cruza (17). Victoria je v súčasnosti módnou návrhárkou a David je spolumajiteľom futbalového klubu Inter Miami.

Viac o téme: Victoria BeckhamDavid Beckham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu