Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

KONIEC LÁSKY v prominentnej famílii: ROZCHOD v tichosti, ale... TOTO ich prezradilo!

Zobraziť galériu (3)

LONDÝN - Počas tohto týždňa bola jednou z hlavných spoločenských udalostí premiéra dokumentu Beckham, ktorá vzbudila veľkú pozornosť. Mnohí fanúšikovia si však všimli, že syn hlavnej hviezdy - Cruz (18) sa na nej objavil sám. Okamžite sa začalo špekulovať, kde bola jeho partnerka. Ako v súvislosti s tým vyšlo najavo, párik sa ešte v lete rozišiel.

Cruz Beckham sa so svojou priateľkou Tanou Holding objavil na verejnosti po prvýkrát v máji minulého roka. Následne počas leta nechýbala kráska ani na dovolenke, ktorú si spoločne so slávnym frajerom užívali s jeho prominentnou rodinou. Tento rok sa už však k nim nepridala.

Dohady o krachu ich vzťahu sa začali počas tohto týždňa vďaka premiére dokumentu o Davidovi Beckhamovi. Tej sa zúčastnili všetky jeho deti vrátane ich partnerov. Cruzovi však Tana spoločnosť nerobila. Pozorní fanúšikovia preto začali špekulovať o ich rozchode. Dvojica sa totiž naposledy ukázala na verejnosti počas hudobného festivalu Glastonbury v júni.

KONIEC LÁSKY v prominentnej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Úvahy o ich rozchode nakoniec potvrdil denník Daily Mail„Cruz a Tana sa počas tohto leta v tichosti rozišli. Obaja o tom nechceli veľmi hovoriť. Bola to tínedžerská láska, avšak bohužiaľ im to nevyšlo," povedal zdroj pre spomínaný denník.

Cruz Beckham, Tana Holding
Zobraziť galériu (3)
Cruz Beckham, Tana Holding  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Cruz Beckham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu