Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Beckhamovci kvôli dcére POBÚRILI VEREJNOSŤ: Hriešny luxus a... Ejha, nie je na toto ešte skoro?!

Victoria Beckham so svojimi blízkymi. Zobraziť galériu (4)
Victoria Beckham so svojimi blízkymi. (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Najmladšieho potomka Victorie (49) a Davida (48) Beckhamovcov - dcéru Harper (12) vnímala verejnosť ako najväčšieho miláčika tejto rodiny. Tá však už poriadne vyrástla a v poslednej dobe sa na nej začína prejavovať vplyv jej matky. Tú fanúšikovia kritizujú napríklad za to, že Harper sa aktívne zúčastňuje jej náročných tréningov a takisto aj pre poriadne drahú kabelku, ktorú jej kúpila.

Život slávneho páru sa v posledných rokoch točil hlavne okolo ich najmladšej dcéry Harper, ktorá však už rozhodne nie je malým dievčatkom. To sa ukazuje na posledných záberoch, za ktoré však jej matku viacerí fanúšikovia kritizujú.

Viacerým sa totiž nepáčilo video, ktoré Victoria zverejnila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. Na ňom ukazovala svoje náročné tréningy, ktorých sa však zúčastnila aj Harper. Podľa názorov mnohých kritikov je 12-ročná dcéra na takúto záťaž ešte príliš mladá.

Ďalším tŕňom v oku pre mnohých bolo to, že sa Harper počas tohto týždňa premávala v uliciach s luxusnou kabelkou značky Goyard, ktorá podľa informácii Daily Mail stojí viac ako 2,5 tisíc eur. Názory na to, či sú takéto výchovné metódy v poriadku, sa však rôznia a nájdu sa aj takí jedinci, ktorí na tom nevidia nič zlé.

Harper Beckham
Zobraziť galériu (4)
Harper Beckham  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Harper Beckham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu