Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Český herec bez očkovania sa nakazil: Keby ho žena poslúchla...

Miroslav Etzler je stále v nemocnici Zobraziť galériu (3)
Miroslav Etzler je stále v nemocnici (Zdroj: Instagram ME, ČT)

PRAHA - ... už tu nemusel byť! Český herec Miroslav Etzler skončil v nemocnici s koronavírusom a obojstranným zápalom pľúc. Netají, že má na tom sám podiel viny, lebo otáľal s očkovaním. A dokonca, aj keď mu bolo najhoršie a partnerka mu volala sanitku, odhováral ju, aby to nerobila.

Keď Miroslav Etzler skončil v nemocnici, pochvaľoval si, že personál sa k nemu správa ako k človeku aj napriek tomu, že nie je očkovaný. A sypal si popol na hlavu, že spravil obrovskú chybu.

Zdalo sa teda, že dovtedy bol odporcom očkovania, no herec tieto domnienky vyvrátil. „Nikdy, opakujem, nikdy som nebol odmietačom očkovania. Len som ho veľmi hlúpo odkladal a to považujem za hrubú zlú chybu,” uviedol na Instagrame. 

Český herec bez očkovania
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram M.E.)

Celkovo je tam Etzler pomerne aktívny aj z nemocničného lôžka a najnovšie prezradil, že odmietal dokonca aj sanitku. „Keď mi Helča volala sanitku, povedal som: Nevolaj, to bude dobré. Ktovie, ako by to dopadlo,” zamyslel sa. Nuž, koronavírus spojený s obojstranným zápalom pľúc, by sa bez pomoci lekárov zvládal asi ťažko.

Našťastie sa hercov stav už pomaly zlepšuje. „S pomocou chodítka a dvoch láskavých sestričiek som bez kyslíku prešiel svoj prvý kúsok cesty,” pochválil sa. No ako dodal, bolo to stále nesmierne náročné. „Mám tu veľa času na rozmýšľanie a viem, že hlavným dôvodom týchto ťažkostí je v mojom prípade absencia očkovania. Nič sa nedá robiť. Je to tak, ako je. Ďakujem opäť nemocnici v Českej Lípe a všetkým zdravotníkom v celej našej krajine za ich neuveriteľnú prácu,” napísal Etzler. 

Český herec bez očkovania
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Relax-Pohoda)

Viac o téme: Miroslav Etzler
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu