Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

TRPKÉ narodeniny českého herca: Och, povedať súvislú vetu je hotové UTRPENIE!

Miroslav Etzler Zobraziť galériu (4)
Miroslav Etzler (Zdroj: Tv Relax-Pohoda)

PRAHA - Obrovská radosť a hrozné muky! Obľúbený český herec Miroslav Etzler má za sebou náročný boj s ochorením COVID-19, kvôli ktorému dokonca skončil na JIS-ke. Včera oslávil umelec 57. narodeniny a od lekárov dostal ten najkrajší dar. Z nemocnice ho totiž prepustili domov. Avšak jeho život sa ešte ani zďaleka nevrátil do normálu.

Na topkách sme vás už informovali, že obľúbený český herec Miroslav Etzler sa nakazil koronavírusom. Jeho zdravotné komplikácie boli natoľko vážne, že skončil pripútaný na nemocničné lôžko. 


Český herec leží s COVIDom na kyslíku: Mrazivé slová o očkovaní… Bola to obrovská CHYBA!

Český herec bez očkovania sa nakazil: Keby ho žena poslúchla...


Včera mal umelec narodeniny. A dostal hádam ten najkrajší dar, keď ho po zhruba 20 dňoch strávených v nemocnici pustili lekári domov. Tam ho čakala milovaná partnerka a synček Samko, ktorý sa otcovmu návratu domov mimoriadne potešil. 

Etzler pridal na sociálnu sieť odkaz, prostredníctvom ktorého sa chcel poďakovať zdravotníkom, ktorí sa o neho starali, i priateľom a fanúšikom, ktorí mu posielali správy plné podpory. „Nikdy by som neveril, že je možné byť na sociálnej sieti tak podporovaný,” napísal k videu herec, pre ktorého bolo náročné rozprávať a je vidno, že má problém s dychom. „Nie som síce zdravý, pľúca budú bojovať ešte dlho, ale bez kyslíka to snáď už zvládnem,” dodal. 

Takto vyzeral Miroslav Etzler začiatkom novembra. Herec pod vplyvom zdravotných ťažkostí výrazne schudol.
Zobraziť galériu (4)
Takto vyzeral Miroslav Etzler začiatkom novembra. Herec pod vplyvom zdravotných ťažkostí výrazne schudol.  (Zdroj: profimedia.sk)

VIDEO: Miroslav Etzler je už doma z nemocnice. 

Viac o téme: Miroslav Etzler
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu