Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Legendárny Rumburak (70) v reklame na potenciu: Sľubuje kamennú erekciu!

Jiří Lábus Zobraziť galériu (4)
Jiří Lábus (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Nepríjemné prekvapenie! Slávne tváre sú často obeťou rôznych podvodov a internetom kolujú fotomontáže, o ktorých často nemajú tušenia. V šoku nedávno zostal aj slávny český herec Jiří Lábus (70). Zneužili ho totiž na propagáciu výrobkov zameraných na riešenie chúlostivého problému.

Hotový zázrak! Aj takýto slogan sa objavuje v reklame na výrobok, ktorý má zvýšiť potenciu u mužov a zaručiť nezabudnuteľný sexuálny zážitok. Nejde o nič zvláštne, veď na trhu je viacero takýchto prípravkov. Pomerne zarážajúce však je, že internetom koluje reklama, kde takýto produkt propaguje slávny český herec Jiří Lábus. 

„Čo to je za hlúposť? Nechápem,” reagoval prekvapene legendárny Rumburak, keď ho denník Aha! v súvislosti so spomínanou reklamou kontaktoval. Ako vyšlo najavo, o tomto netradičnom kšefte nemal ani tušenia. „Viete, ja internetu vôbec nerozumiem. Nikdy som ani nenapísal žiaden email. To už nie je nikto iný, že to vyšlo na mňa?” čudoval sa komik, ktorý zvažuje, že podá trestné oznámenie. 

Galéria: Jiří Lábus vo filmoch a seriáloch

Nie je to prvýkrát, čo bol Jiří Lábus takto zneužitý. Len pred pár mesiacmi vyšlo najavo, že Martin Dejdar na internete predával pozdravy od slávnych ľudí a v ponuke bol práve aj legendárny herec. „Vysvetľoval mi, že mi to na jar hovoril. Ale ja si to nepamätám. Rozhodne by som nepripustil, aby mi ľudia za niečo také platili,” uviedol vtedy nahnevaný Lábus. 

ŠKANDÁL u Čechov: Celebrity vytočené, Dejdar ich predával za tisíce korún… Vôbec o tom nevedeli!

Viac o téme: Jiří Lábus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu