Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slávna herečka sa prebrala z narkózy a... Preboha, čo mi to spravili s prsiami?!

Sharon Stone Zobraziť galériu (9)
Sharon Stone (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - To je neuveriteľné! Herečka Sharon Stone (63) patrí k ženám, ktoré starnú s gráciou a nemieni to preháňať s plastickými operáciami. Ako najnovšie prezradila, v minulosti podstúpila zákrok, pri ktorom jej museli odstrániť benígne tumory na prsníkoch. V súvislosti s tým prezradila, že keď sa prebrala z narkózy, zostala v obrovskom šoku.

Galéria: Sharon Stone

Plastické operácie dnes nie sú žiadnou raritou. A zvlášť v šoubiznise, kde sa to priam hemží dokonalosťou. Aj herečka Sharon Stone vyzerá fantasticky, a to nemá potrebu chodiť na kliniku krásy ako na klavír. 

V rozhovore pre The Sun slávna blondínka priznala, že má prsné implantáty. A to už od roku 2001. V jej prípade však nešlo o túžbu po veľkých prsiach, ale musela si dať odstrániť benígne tumory. „Keď mi dali dole obväzy, zistila som, že moje prsia sú o jedno číslo väčšie. Vraj mi viac pasujú k veľkosti bokov. Zmenil moje telo bez môjho vedomia a súhlasu. Argumentoval, že si myslel, že by som s väčšími prsiami vyzerala lepšie,” šokovala Sharon. 

Tá v tom istom roku musela riešiť aj oveľa vážnejšie problémy, keď musela riešiť komplikácie, ktoré spôsobila mozgová aneuryzma. Herečka sa musela nanovo učiť chodiť a rozprávať.

Sharon Stone priznala, že má silikónové implantáty.
Zobraziť galériu (9)
Sharon Stone priznala, že má silikónové implantáty.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Sharon Stone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu