Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kedysi najsexi muž sveta, dnes... Šedivý, bradatý a tučný Santa Claus!

Mel Gibson Zobraziť galériu (9)
Mel Gibson (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Priberal až príliš! Mel Gibson (64), ktorý bol v roku 1995 zvolený za Najsexi muža sveta, sa v poslednom čase akosi opustil. Okrem toho, že charizmatickému hercovi rokmi pribudli šediny a vrásky, pestuje si aj hustú bradu a pred sebou nosí poriadne brucho.

Vykŕmil sa! Mel Gibson, ktorý si získal srdcia divákov účinkovaním v počinoch Smrtonostná zbraň, Statočné srdce, Maverick, či Po čom ženy túžia, je pred kamerami stále dosť aktívny. V týchto dňoch sa fanúšikom predvádza v pomerne zaujímavej podobe - ako Santa Claus. 

Gibson ho stvárnil v počine s názvom Fatman. Zápletkou akčného filmu je snaha rozmaznaného a prachatého chlapca zabiť Santa Clausa. Pod stromček totiž od neho dostal len uhlie. A tak si najme nájomného vraha. Avšak neráta s tým, že tučný starý pán je na takéto situácie dokonale pripravený. 

Mel Gibson v rozhovore pre The Sun prezradil, že tvorcovia filmu ho museli brzdit, čo sa jedla týka. „Predpokladal som, že keď mám byť Santa, tak je treba, aby som pribral. Keď mi Eshom a Ian Nelms (tvorcovia) povedali, aby som vynechal zmrzliny a sladkosti, lebo začínam byť obézny, tak ma to prekvapilo. A že vraj to, že sa film volá Fatman (Tlsťoch) automaticky neznamená, že mám byť obézny,” dodal hviezdny Gibson. 

Mel Gibson ako Santa Claus.
Zobraziť galériu (9)
Mel Gibson ako Santa Claus.  (Zdroj: Saban Films)

Mel Gibson ako Santa Claus.
Zobraziť galériu (9)
Mel Gibson ako Santa Claus.  (Zdroj: Saban Films)

VIDEO: Trailer k filmu Fatman. 

Viac o téme: Mel Gibson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu