Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

DiCapriova EX odsúdená za podvod: Miliónové pokuty, verejná hanba a... Jej mama ide za mreže!

Bar Refaeli odsúdili za daňový podvod. Zobraziť galériu (5)
Bar Refaeli odsúdili za daňový podvod. (Zdroj: SITA)

IZRAEL - Topmodelka Bar Refaeli (35) sa pred desiatimi rokmi dostala do povedomia celého sveta najmä vďaka vzťahu s hviezdnym Leonardom DiCapriom (45). Aktuálne na seba plavovlasá kráska strháva pozornosť opäť. No tentokrát by sa zrejme najradšej prepadla pod zem. Obvinená je totiž z podvodu - musí zaplatiť miliónové pokuty. A jej mama ide rovno do väzenia!

Bar Refaeli je úspešnou svetovou modelkou, čomu zodpovedá aj stav na jej účte. No plavovláske sa zrejme zarobené milióny málili. Šikovne totiž vymyslela, ako sa vyhnúť plateniu daní. Z ušetrených peňazí sa dlho netešila - na svoj podvod v týchto dňoch tvrdo doplatila. 

Galéria: Modelka Bar Refaeli

Ako informoval portál Haaretz.com, za krátenie daní plavovlásku v rodnom Izreali odsúdili. Teraz musí odslúžiť deväť mesiacov verejno-prospešných prác a navyše zaplatiť pokutu 2,5 milióna šekelov, čo je v prepočte vyše 600 tisíc eur.

Plus, pochopiteľne, musí vrátiť aj nezaplatené dane, čo sú ďalšie 2 milióny eur. Oveľa horšie však dopadla jej mama - tá jej totiž v rokoch 2009 až 2012, kedy sa diali finančné čachre, robila agentku. Práve ona vymyslela, že Bar nebýva v Izraeli, a teda nemusí platiť dane. 

Súd však túto výhorovku zamietol. Teraz musí Tsipi Refaeli zaplatiť nielen rovnako mastnú pokutu, ale rovno si odsedí aj 16 mesiacov vo väzení. 

 

Viac o téme: Bar Refaeli
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu