Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prominentná dvojica spoznala svoj trest za miliónové podvody: Súd sa s nimi vôbec nemaznal!

Todd a Jullie Chrisley Zobraziť galériu (3)
Todd a Jullie Chrisley (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Spravodlivosť ich dobehla. Todd Chrisley (53) a jeho manželka Julie (49), ktorí sú známi vďaka televíznej šou Chrisley Knows Best, sa včera dozvedeli verdikt súdu, ktorý rozhodoval o tom, ako dlho si pobudnú za mrežami za finančné podvody, ktoré im boli dokázané v júni tohto roka.

Prominentná dvojica je známa zo svojej vlastnej šou Chrisley Knows Best. Tá sa venuje rozprávkovému životu rodiny Todda Chrisleyho, ktorý je elitným realitným maklérom. Okrem jeho manželky sa v šou objavuje aj jeho 5 detí.

Na svoj luxusný život však môže manželská dvojica na dlhý čas zabudnúť. Obaja boli totiž v júni uznaní vinnými z obvinení, podľa ktorých sa mali dopustiť bankových podvodov a daňových únikov. 

Včera si následne vypočuli rozsudok. Obaja si za mrežami posedia poriadne dlhý čas. Todd dostal trest vo výške 12 rokov za mrežami, jeho manželka dopadla o trošku lepšie, keďže jej trest je 7 rokov.

Todd a Julie Chrisley
Zobraziť galériu (3)
Todd a Julie Chrisley  (Zdroj: Instagram)

Magazínu TMZ sa podarilo získať aj vyjadrenie prokurátora. „V priebehu posledného desaťročia obrala táto dvojica banky o desiatky miliónov dolárov. Navyše neplatili federálne dane z príjmu. Dĺžka ich trestu odráža mieru ich zločineckej schémy a mala by slúžiť aj ako varovanie pre ostatných, ktorí by chceli využiť bankový systém našej krajiny na nezákonné obohatenie," povedal Ryan K. Buchanan.

Viac o téme: Todd Chrisley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu