Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

KONIEC po 5 rokoch, známa dvojička žiadala o výnimku: Rozveďte ma hneď, je to naliehavé!

Mary-Kate Olsen a Olivier Sarkozy Zobraziť galériu (6)
Mary-Kate Olsen a Olivier Sarkozy (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Chce rozvod, a to čo najskôr! Mary-Kate Olsen (33) a Olivier Sarkozy (50) sú svoji päť rokov, no ich manželstvu už odzvonilo. Herečka dokonca podala žiadosť, aby ich prípad súd prejednal čo najskôr aj napriek pandémii.

Mary Kate Olsen sa rozhodla ukončiť manželstvo s finančníkom Olivierom Sarkozym, bratom bývalého francúzskeho prezidenta. Žiadosť podľa TMZ podpísala už 17. apríla, no kvôli koronavírusu nebola súdom akceptovaná. Herečka preto požiadala o výnimku. 

Olivier Sarkozy a Mary-Kate
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Súdu v New Yorku adresovala žiadosť s tým, že ide o naliehavú záležitosť, ktorá si žiada bezodkladné vyriešenie. Ako herečka uviedla, dostala mail od právnika svojho manžela, ktorý jej dal čas do 18. mája, aby sa vysťahovala z ich apartmánu. Podľa nej ide o nátlak, pričom Olivier ukončil nájom bez jej vedomia. Keď sa snažila predĺžiť termín do konca mája, na jej prosbu nereagoval. A ona teraz nemá inú možnosť, ako ochrániť svoj majetok, len sa urýchlene rozviesť. 

Najnovšie správy však hovoria, že súd dôvody neuznal a žiadosť známej dvojičky nepovažuje za naliehavú. „Pôvodná žiadosť bola zamietnutá súdom v New Yorku, pretože nebola podložená naliehavými okolnosťami,” uviedla pre USA Today hovorkyňa newyorských súdov. Potvrdila tiež, že Mary-Kate žiadosť prerobila, ale ňou uvedené okolnosti neboli posúdené ako neodkladné. Zvyčajne sa urýchlene vybavujú záležitosti, v ktorých ide o ochranu detí, násilie v rodine alebo núdzové stavy.  

Ashley Olsen a Mary-Kate Olsen
Zobraziť galériu (6)
Ashley Olsen a Mary-Kate Olsen  (Zdroj: SITA - Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

 

 

Viac o téme: Mary-Kate Olsen a Olivier Sarkozy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu