Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Ex známeho beatlesáka sa zasnúbila so zajačikom: Budete čumieť, ako ho zbalila!

Heather Mills a Paul McCartney Zobraziť galériu (11)
Heather Mills a Paul McCartney (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Svoju lásku chcú spečatiť svadbou! Bývalá modelka Heather Mills (53) sa do povedomia verejnosti dostala najviac ako manželka hviezdy kapely The Beatles - Paula McCartneyho (78). Ich svadba bola luxusná a okázalá, avšak poriadne drahým "špásom" bol aj ich rozvod, ku ktorému došlo v roku 2008. Na manželstvo však známa blondínka očividne nezanevrela. So svojim 36-ročným zajačikom sa totiž v uplynulých dňoch zasnúbili.

Krásna modelka, ochrankyňa ľudských práv a bojovníčka proti nášľapným mínam. Takto bola v médiách spomínaná Heather Mills, keď sa na prelome milénia začala objavovať po boku Paula McCartneyho. O sympatickej blondínke bolo známe i to, že v minulosti prišla o nohu, keď do nej narazila policajná motorka. 

Paul, ktorý bol v tom čase vdovcom, pri očarujúcej modelke stratil hlavu. V roku 2001 ju požiadal o ruku a aj napriek tomu, že pri jednej z hádok vyhodila drahý prsteň von oknom a kričala, že sa za neho nevydá, sa v lete 2002 zosobášili. Romantická svadba údajne stála milión libier a po nej nasledovala luxusná svadobná cesta. 

Dvojici sa v roku 2003 narodila dcéra Beatrice. V ich vzťahu sa však začalo objavovať stále viac problémov, ktoré sa úspešný umelec snažil zachrániť kupovaním drahých šperkov. Nepomohlo to. Napokon sám podal žiadosť o rozvod. A veru, bol to poriadne drahý rozvod, z ktorého bývalá modelka vraj vyťažila 29 miliónov eur. 

Paul McCartney a Heather Mills boli manželia v rokoch 2002-2008.
Zobraziť galériu (11)
Paul McCartney a Heather Mills boli manželia v rokoch 2002-2008.  (Zdroj: profimedia.sk)

A hoci toto manželstvo nemalo šťastný koniec, na lásku ani jeden z nich nezanevrel. Paul je od roku 2011 ženatý so 61-ročnou obchodníčkou Nancy Shevell a svadobné zvony možno už čoskoro zazvonia aj Heather. 

Blondínkin 36-ročný frajer Mike Dickman sa totiž na Instagrame pochválil, že ešte pred Vianocami si s Heather vymenili zásnubné prstene. Bývalá manželka Paula McCartneyho a filmový producent tvoria pár zhruba 18 mesiacov. „Sú spolu neskutočne šťastní. Je skvelé vidieť úsmev na jej tvári. Sú veľmi zamilovaní,” uviedol zroj z ich okolia pre The Sun. „Heather je v srdci neuveriteľne mladá. Ich vekový rozdiel nie je vôbec vnímať,” dodal. 

Vzťah tejto dvojice sa prevalil na verejnosti v júni 2019. Do oka si padli cestou vo vlaku. Heather hrala so svojou dcérou Beatrice nejakú kartovú hru, keď ju zaujal neďaleko sediaci mladík. Blondínka ho najskôr zvádzala pohľadom a v istej chvíli mu do rúk podala svoju vizitku s papierikom, na ktorom bolo napísané - „Myslím si, že si sexi. Napíš mi mail.”

Heather Mills a Mike Dickamn plánujú spečatiť svoj vzťah svadbou.
Zobraziť galériu (11)
Heather Mills a Mike Dickamn plánujú spečatiť svoj vzťah svadbou.  (Zdroj: Instagram)

Heather Mills sa aktuálne nachádza v Dubaji, kde oslávila svoje narodeniny.
Zobraziť galériu (11)
Heather Mills sa aktuálne nachádza v Dubaji, kde oslávila svoje narodeniny.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Paul McCartneyHeather MillsThe Beatles
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu