Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Macaulay Culkin o sexuálnom zneužívaní Jacksonom (†50): Takáto je pravda!

Macaulay Culkin Zobraziť galériu (6)
Macaulay Culkin (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Macaulay Culkin (39), ktorého si verejnosť spája najmä s kultovým počinom Sám doma, poskytol aktuálnemu vydaniu časopisu Esquire otvorený rozhovor. Počas neho sa nevyhol ani nepríjemnejším témam. Napríklad priznal, čo je pravdy na tom, že ho Kráľ popu - Michael Jackson (✝50) sexuálne zneužíval.

Macaulay Culkin, ktorého preslávil počin Sám doma, bol nepochyne jednou z najpopulárnejších detských hviezd. Obrovská sláva v últom veku však občas ide ruka v ruke s problémami. Inak tomu nebolo ani v prípade filmového Kevina, ktorý sa neskôr stiahol do úzadia. Psychické ťažkosti a problémy s užívaním drog viedli k tomu, že herec skončil na dne a vyzeral veľmi zúbožene. 

Galéria: Macaulay Culkin - Z detskej hviezdy je už dospelý muž

Našťastie, podarilo sa mu odraziť. Zamiloval sa, raz za čas sa ukáže v spoločnosti a najnovšie poskytol magazínu Esquire úprimný rozhovor. V ňom okrem iného prezradil aj to, že by sa rad stál otcom. 

Známy herec ale neobišiel ani nepríjemnejšie otázky. Vyjadril sa dokonca dokumentu Leaving Neverland, v ktorom Wade Robson a James Scafechuck obvinili Michaela Jacksona zo sexuálneho zneužívania. Jeho obeťou mal byť aj Culkin. 

Macaulay Culkin a Michael Jackson si spolu rozumeli aj napriek tomu, že ich od seba delilo 22 rokov.
Zobraziť galériu (6)
Macaulay Culkin a Michael Jackson si spolu rozumeli aj napriek tomu, že ich od seba delilo 22 rokov.  (Zdroj: profimedia.sk)

Macaulaya a Jacksona spájalo silné priateľské puto. „Boli sme si veľmi blízki tým, že sme mali podobné detstvo. Presnejšie povedaníe žiadne detstvo, keďže obaja naši otcovia nás nútili pracovať a zarábať peniaze. Michael bol odo mňa o 22 rokov starší, avšak pri mne sa cítil ako môj rovesník. On mi zároveň nahrádzal kamaráta, ktorého som v detstve nikdy nemal,” poznamenal Culkin.  

„Michael je už po smrti, takže, ak by k nejakému zneužívaniu došlo, nemal by som dôvod to tajiť. Úprimne hovorím, že mi nikdy neublížil, nič mi neurobil a nikdy som ani nevidel, že by niečo také robil niekomu inému,” povedal na margo údajného zneužívania známy herec. 

Kráľ popu čelil viacerým obvineniam. Filmový Kevin sa už v minulosti postavil na jeho obranu, v jeho prospech svedčil napríklad v roku 2005. 

Za zmienku stojí, že Culkin je krstným otcom Jacksonovej dcéry Paris. Obaja majú rovnaké tetovanie - lyžičku, ktorá im pripomína ich spoločný zlozvyk. „Kradnem ich. Sem-tam si jednu vzemem z kaviarne, reštaurácie, či lietadla. Ona sa to odo mňa naučila,” prezradil herec, ktorý je s Jacksonovou dcérou v pravidelnom kontakte. 

Paris Jackson a Macaulay Culkin sú si veľmi blízki.
Zobraziť galériu (6)
Paris Jackson a Macaulay Culkin sú si veľmi blízki.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Michael JacksonMacaulay Culkin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu