Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slávny herec s pneumatikou na bruchu: Keviiiin, riadne si sa vypapal!

Macaulay Culkin Zobraziť galériu (8)
Macaulay Culkin (Zdroj: SITA)

MALIBU - Neriši to! Macaulay Culkin sa do sŕdc mnohých vryl ako Kevin z legendárnej komédie Sám doma. Aj keď to pre mnohých znie neuveriteľne, v auguste oslávil 40. narodeniny. Po viacerých problémoch a ťažkostiach sa nedávno vrátil pred kamery. Pohľad na zábery z nakrúcania vás ozaj prekvapí.

Herec Macaulay Culkin nepatrí medzi jedincov, ktorí príliš dbajú o svoj zovňajšok. Svojho času mal problém s drogami, rôzme psychické ťažkosti a odrážalo sa to aj na jeho zovňajšku. Bol vychudnutý a nosil dlhé vlasy, ktoré pôsobili dosť zanedbane. Filmový Kevin sa úplne stiahol z Hollywoodu a na hereckú kariéru nemal ani pomyslenia. 

Macaulay Culkin kedysi.
Zobraziť galériu (8)
Macaulay Culkin kedysi.  (Zdroj: profimedia.sk)

V uplynulých rokoch to vyzerá tak že Kevin nad svojimi démonmi ako tak vyhráva. Našiel si partnerku a vrátil sa už aj k práci. Aktuálne účinkuje v obľúbenom americkom seriáli American Horror Story. Počas nakrúcania ho nafotili paparazzi a pri pohľade na zábery je zrejme, že Macaulay svoj vzhľad príliš nerieši. Práve naopak. Zatiaľ čo mnohí jeho kolegovia sa pýšia svalnatým telom a vyrysovaným six-packom na bruchu, on skrýva pod tričkom poriadnu pneumatiku. 

Macaulay Culkin s pneumatikou na bruchu.
Zobraziť galériu (8)
Macaulay Culkin s pneumatikou na bruchu.  (Zdroj: profimedia.sk)

Macaulay Culkin nie je jedinou novou posilou seriálu American Horror Story. Z novej hereckej príležitosti má obrovskú radosť aj modelka Kaia Gerber, dcéra slávnej Cindy Crawford. 

Viac o téme: Macaulay Culkin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu