Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Expert o Jennifer a Bradovi: Bola tam chémia... Ukázal jej mužnosť!

Brad Pitt a Jennifer Aniston Zobraziť galériu (8)
Brad Pitt a Jennifer Aniston (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Odovzdávanie cien americkej hereckej asociácie vyvolalo v nedeľu večer hotový ošiaľ. Ocenenými totiž boli aj exmanželia Jennifer Aniston (50) a Brad Pitt (56), ktorí sa jeden druhému nevyhýbali, práve naopak. K ich zvítaniu sa vyjadrujú nielen fanúšikovia na sociálnych sieťach, ale prehovoril aj expert na neverbálnu komunikáciu.

To, aký je teraz vzťah medzi Jennifer a Bradom, riešia po nedeľnom večere všetci. Venovali sa tomu aj v britskej relácii This Morning, kde sa k nim dokonca vyjadroval odborník na neverbálnu komunikáciu. 

Galéria: Pripomeňte si Jennifer a Brada, keď tvorili pár
Mike Carter v živom vysielaní poznamenal, že z oboch strán medzi nimi vidí silnú sexuálnu príťažlivosť. A pozornosť venoval aj tomu, ako Brad držal svoju cenu. „Je to dosť falické, myslím si. Len sa pozrite, ako to drží a smeruje priamo na ňu, ukazuje tým priamo na ňu,” vyjadril sa expert. 

Pre vysvetlenie uvedieme, že falické symboly sú tie, ktoré reprezentujú vztýčený penis. Samec takýmto gestom dáva najavo svoju mužnosť, potenciu a ochotu dobýjať dotyčnú partnerku. 

Expert o Jennifer a
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Profimedia)

Iskrenie si všimli aj fanúšikovia. A pod fotografiami, ktoré Jennifer zverejnila po nedeľnom odovzdávaní cien, sa vyskytlo mnoho komentárov o ich vzťahu. Niektorí sa pýtali, či autorom fotografií je práve Brad, či je na zábere vaňa v jeho dome alebo dokonca je na obrázku jeho cena. 

„Ak on chce a ty si otvorená, tak dovoľ tomu mužovi získať ťa späť. On vie, čo stratil a ak je taký šťastlivec, že dostane ďalšiu šancu, som si istá, že ťa už nikdy nenechá odísť. Bol proste blbec a sám to vie,” napísala jedna z množstva fanúšikov. Ďalší Jen doslova prosia, aby sa dali znovu dokopy. „Myslíte, že nám napovedá, že Brad z nej strhol tie šaty?” fabuloval ďalší komentujúci. 

Jennifer ukázala, ako sedela, aby si nepokrčila šaty, a ako to vyzeralo, keď ich neskôr dala zo seba dole.
Zobraziť galériu (8)
Jennifer ukázala, ako sedela, aby si nepokrčila šaty, a ako to vyzeralo, keď ich neskôr dala zo seba dole.  (Zdroj: Instagram JA)

Viac o téme: Jennifer AnistonBrad Pitt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu