Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO DiCapria a Pitta vyvolala šialenstvo: Veď ten ho ľúbi viac, ako svoju milenku!

Brad Pitt po svojom boku nemá oficiálnu partnerku. Zobraziť galériu (4)
Brad Pitt po svojom boku nemá oficiálnu partnerku. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Komentáre fanúšikov nemajú chybu! Téma Oscarov už s pribúdajúcimi dňami išla pomaličky do úzadia. V médiách a na sociálnych sieťach sa však objavila poriadne vydarená fotografia, ktorá zachytáva Leonarda DiCapria (45) a Brada Pitta (56). Pri pohľade na záber úspešných a charizmatických hercov niet pochýb, že je medzi nimi pevné a pekné priateľské puto.

Keď sa v médiách objavili prvé správy o tom, že hlavnými hviezdami Tarantinovho filmu Vtedy v Hollywoode budú herecké sexidoly Brad Pitt a Leonardo DiCaprio, ženy neskrývali nadšenie. A že sa oplatilo ísť do tohto projektu, potvrdzuje aj fakt, že Brad za svoj výkon zbiera jedno ocenenie za druhým.

Leonardo DiCaprio sa úprimne raduje z úspechov svojho kolegu Brada Pitta.
Zobraziť galériu (4)
Leonardo DiCaprio sa úprimne raduje z úspechov svojho kolegu Brada Pitta.  (Zdroj: profimedia.sk)

Galéria: FOTOgaléria z Oscarového červeného koberca
V nedeľu sa tešil zo sošky Oscara. Neskrývanú radosť spolu s ním prežíval jeho kolega a veľmi dobrý priateľ Leonardo DiCaprio. Istému fotografovi sa podarilo spraviť skutočné zaujímavú fotku. Dvojicu zvečnil vo chvíli, keď DiCaprio povzbudivo chytil Pitta za ruku. Medzi nimi sedela frajerka mladšieho z nich - Camila Morrone.

„Och, asi by som sa šťastím zbláznila, keby sa na mňa takto Leo pozrel,” vyslovila svoju túžbu istá fanúšička pod príspevkom, ktorý sa objavil na instagramovom profile E! News. „Leo prejavil Bradovi viac lásky, než svojej frajerke,” znie ďalší z vydarených komentárov. „Buď s tým, kto sa na teba pozerá tak, ako Leo na Brada,” vystihol to ďalší z komentujúcich.

Brad a Leo sa netaja tým, že je ich priateľské puto pevné. Obaja o sebe hovoria len v superlatívoch. Spája ich aj pomerne nezvyčajná záľuba. „Brad má doma sochársky ateliér. Leo prinesie sandviče a spolu tam pri umení trávia ich chlapské večery,” uviedol nedávno pre The Sun zdoj z ich okolia. 

FOTO: Pohľad, akým sa díval Leonardo DiCaprio na svojho kolegu a kamaráta Brada Pitta, vyvolal búrlivé diskusie. 

Viac o téme: Leonardo DiCaprioBrad PittOscary
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu