Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mladučký herec (20) zomrel v spánku: Posledná FOTO pred smrťou!

Cameron Boyce Zobraziť galériu (7)
Cameron Boyce (Zdroj: Instagram CB)

LOS ANGELES - Narodil sa v meste filmového priemyslu a od malička mieril pred kamery. Cameron Boyce však dnes už nie je medzi nami. Len 20-ročný herec zomrel v spánku po tom, ako dostal záchvat.

V sobotu Cameron Boyce zverejnil fotografiu so šatkou na hlave a nikto netušil, že je to posledný záber, o ktorým sa so svojimi fanúšikmi podelil. V nedeľu už obletela svet správa o jeho smrti. 

Cameronova posledná fotografia na sociálnych sieťach
Zobraziť galériu (7)
Cameronova posledná fotografia na sociálnych sieťach  (Zdroj: Instagram CB)

20-ročný herec mal totiž zdravotné problémy, ktoré boli sprevádzané záchvatmi. Práve jeden z nich sa mu stal osudným aj napriek tomu, že sa liečil. „S ťažkým srdcom oznamujeme, že ráno sme prišli o Camerona. Odišiel v spánku kvôli záchvatu, ktorý bol výsledkom pretrvávajúcich zdravotných problémov, na ktoré sa liečil,” vyjadril sa hovorca. 

Ako uviedla spoločnosť Disney, Cameron od malička túžil zdieľať svoj výnimočný talent so svetom. A to sa rodákovi z Los Angeles aj podarilo. Okrem iných si zahral aj vo filmoch Dospeláci, kde stvárnil syna Adama Sandlera a Salmy Hayek. „Taký mladý. Taký milý. Taký vtipný. Proste to najmilšie, najtalentovanejšie a najslušnejšie dieťa v okolí. Miloval som to decko. Tak sa staral o svoju rodinu. Zaujímal sa o svet. Ďakujem ti, Cameron, za všetko, čo si nám dal. A toľko toho ešte bolo pred tebou. Naše srdcia sú zlomené. Myslím na tvoju úžasnú rodinu a vyjadrujem hlbokú sústrasť,” napísal na Instagrame Adam Sandler.

Cameron Boyce a Adam Sandler
Zobraziť galériu (7)
Cameron Boyce a Adam Sandler  (Zdroj: Columbia Pictures)

Podľa vyjadrenia rodiny svet prišiel o jedno zo svojich najjasnejších svetiel. „Ale jeho duch bude žiť naďalej cez láskavosť a súcit všetkých, čo ho poznali a milovali,” dodali rodinní príslušníci. 

Už v auguste by mal uzrieť svetlo sveta film Descendants 3, kde Cameron hrá. Nakrúcalo sa v máji až júli 2018 a ide o jeho poslednú snímku. 

Mladučký herec (20) zomrel
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Descendants 3 )

Viac o téme: Cameron Boyce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu