Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Záhadná smrť: Herečka (†47) zomrela na dovolenke, oživovali ju tri hodiny!

Lisa Martinek Zobraziť galériu (9)
Lisa Martinek (Zdroj: SAT.1)

TALIANSKO - Dovolenka pre ňu znamenala smrť! Zatiaľ sa nevie, aká bola príčina zástavy srdca a úmrtie nemeckej televíznej herečky Lisy Martinek je zahalené rúškom tajomstva. Umelkyňu oživovali tri hodiny, no neúspešne. Zostali po nej tri malé deti, najstaršie má len 8 rokov.

Celé Nemecko je v šoku. V piatok totiž zahynula populárna televízna herečka Lisa Martinek. Umelkyňa bola práve na dovolenke v Taliansku so svojou rodinou. Predpokladá sa teda, že nemala žiadne problémy, keď sa vybrala na plavbu loďou do zátoky na sever ostrova Elba. 

S manželom, talianskym režisérom Giuliom Ricciarellim, si urobili potápačský výlet. Lisa však zrazu zamdlela vo vode. Manžel ju vytiahol na breh a zavolal sanitku. „Snažili sme sa ju oživiť tri hodiny, no neboli sme úspešní, jej srdce už znovu biť nezačalo,” vyjadril sa podľa Bildu kardiológ Ugo Limbruno. Príčina zástavy zatiaľ známa nie je.

Záhadná smrť: Herečka (†47)
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SAT.1)

Lisa mala po letnej prestávke pokračovať v nakrúcaní seriálu Spasiteľ. Dovtedy si chcela užiť čas s manželom a tromi deťmi vo veku 4, 7, a 8 rokov. Tie o svoju mamu navždy prišli... 

Viac o téme: Lisa Martinek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu