Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bývalka fešáka z Baywatchu s bradavkami v pozore: Cica, mala by si ísť do Playboya!

Brooke Burke Zobraziť galériu (10)
Brooke Burke (Zdroj: Instagram BB)

MALIBU - Nie je žiadnym tajomstvom, že David Charvet (47) z Baywatchu sa rozvádza s manželkou Brooke Burke (47). Tá sa však na nedostatok mužskej pozornosti určite sťažovať nemôže. Navyše chlapov aj sama dráždi... Aha!

Brooke Burke bude mať v septembri 42 rokov, do starého železa však nepatrí. Manželstvo s hviezdou seriálu Baywatch jej síce stroskotalo, no hlavu v smútku nemá. Paparazzi ju už pristihli pri bozkoch s iným mužom a dokonca aj istý 24-ročný youtuber sa vyjadril, že je do nej zamilovaný. Ako sám prezradil, jej dcére už stihol povedať, že bude tým najlepším nevlastným otcom. 

Brooke si mužskú pozornosť evidentne užíva a aj sama ich provokuje. Napríklad na svojom instagramovom profile. Tam zverejnila fotku svojho božského tela s do očí bijúcim detailom - bradavky v pozore komentovali aj mnohí diskutujúci. 

Bývalka fešáka z Baywatchu
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram BB)

Niektorí sa síce pýtajú, či je to vhodné pre matku dvoch detí, iní modelku obdivujú a nevedia sa jej nabažiť. „Mala by si opäť fotiť pre Playboy, si stále neuveriteľne sexi!” zložil jej kompliment jeden z jej obdivovateľov. 

Brooke pre pánsky magazín pózovala už dvakrát – v máji 2001 a v novembri 2004. 

Bývalka fešáka z Baywatchu
Zobraziť galériu (10)

Viac o téme: Brooke BurkeDavid Charvet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu