Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sexi bývalka fešáka z Baywatchu má nového: Aha, týmto chlapom ho nahradila!

David Charvet a Brooke Burke sa rozviedli. Zobraziť galériu (15)
David Charvet a Brooke Burke sa rozviedli. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Konečne je známa jeho tvár! Minulý rok došlo k rozvodu herca Davida Charveta a jeho manželky Brooke Burke. Tá už začiatkom roka dala najavo, že má niekoho nového, no priateľa neukázala úplne priamo do tváre. Teraz ich však fotografi prichytili, keď si zašli na obed. Pozrite, tento muž nahradil fešáka z Baywatchu!

V apríli 2018 sa prevalilo, že to vo vzťahu herca Davida Charveta a jeho manželky Brooke Burke škrípe a rozhodli sa žiť oddelene. Brunetka je mamou 4 detí, pričom dve má z predchádzajúceho vzťahu a dve práve s predstaviteľom Matthewa Brodyho z Pobrežnej hliadky. Napriek tomu sa udržiava vo forme a vyzerá fantasticky. 

Sexi bývalka fešáka z
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: Instagram BB)

Nikto sa teda určite nečuduje, že dlho sama nezostala. Už začiatkom roka zverejnila fotku s novým mužom, pričom naznačila, že sa dali dokopy počas roku 2019. Lenže do tváre mu vidieť príliš nebolo, a tak sa nedala určiť jeho identita. A ani ho porovnať s Davidom. 

Včera sa však dvojica vybrala na trochu neskorší obed a načapali ich pri tom fotografi. A konečne si teraz môžu všetci Scotta Rigsbyho obzrieť. Tak čo? Pozdáva sa vám viac ako David Charvet? 

Sexi bývalka fešáka z
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: Profimedia)

Zábery Brooke Burke s exmanželom Davidom Charvetom nájdete v GALÉRII»

Viac o téme: Brooke BurkeDavid Charvet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu