Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Speváčka svetového hitu je opäť sama: ROZCHOD po roku a pol!

Camila Cabello Zobraziť galériu (6)
Camila Cabello (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Kubánsko-americká speváčka Camila Cabello a Matthew Hussey sa rozišli. Tridsaťdvaročný Brit a 22-ročná interpretka spolu začali randiť vo februári 2018, pričom spoločný debut na červenom koberci zažili tento rok vo februári na oscarovej párty magazínu Vanity Fair. Speváčka koncom roka 2018 pre magazín Marie Claire uviedla, že s Husseym prežívala najšťastnejšie obdobie svojho života.

Karla Camila Cabello Estrabao sa preslávila v skupine Fifth Harmony, ktorá sa dostala do povedomia v roku 2012 v americkej verzii súťaže The X Factor. V roku 2015 s nimi vydala debutový album Reflection, z ktorého pochádza napríklad singel Worth It (feat. Kid Ink), a v máji nasledujúceho roka aj druhú štúdiovku 7/27. 

Cabello skupinu opustila v decembri 2016, pričom ako sólová speváčka spolupracovala s interpretmi ako Shawn Mendes, Pitbull, Machine Gun Kelly, Cashmere Cat a Young Thug. S debutovým albumom Camila (2018), z ktorého pochádzajú single Havana či Never Be the Same, dobyla rebríček Billboard 200.

Viac o téme: Camila CabelloMatthew Hussey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu