Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Slávna hviezdička na prechádzke s mamou: Juj, ženy, videli ste sa v zrkadle?!

Miley Cyrus s mamou Tish. Zobraziť galériu (6)
Miley Cyrus s mamou Tish. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Hlavne pohodlne! Speváčka a herečka Miley Cyrus (26) patrí k ľuďom, ktorí svoj vzhľad príliš prehnane neriešia. Potvrdzujú to aj najnovšie paparazzi zábery, ktoré vznikli, keď sa slávna blondínka vybrala na prechádzku so svojou mamou Tish. Je pochopiteľné, že sa na takúto aktivitu nepotrebovali parádiť. Avšak dámy pôsobili dojmom, akoby sa vybrali do ulíc rovno z postele.

Miley Cyrus má za sebou pomerne nepríjemný zážitok. Keď pred pár dňami navštívila Barcelonu, kde propagovala svoj album She Is Coming, nečakane na ňu zaútočil fanúšik. Dotieravý muž sa na ňu vrhol vo chvíli, keď spoločne s manželom odchádzali z hotela. Dokonca sa ju pokúsil pobozkať a chvíľu ju držal za krk, akoby ju škrtil.   

Speváčkin najnovší album sa zameriava aj na práva žien. A tak Miley neváhala a spomínaný incident komentovala na sociálnych sieťach. „Môže mať na sebe oblečené, čo len chce. Môže byť panna, alebo môže spávať s piatimi rozličnými ľuďmi. Môže byť s manželom, svojou frajerkou, alebo môže byť pokojne celkom nahá. Ale nikto ju nemôže chytať bez jej súhlasu,” reagovala Miley.

VIDEO: Na Miley Cyrus takto zaútočil dotieravý fanúšik. 

Slávna blondínka sa momentálne nachádza doma. Paparazzom sa ju podarilo zvečniť počas prechádzky s mamou Tish. Pri pohľade na obe dámy musí byť každému jasné, že ich vlasy hrebeň v ten deň vôbec nevideli. Miley sa vykašľala aj na podprsenku a obe stavili na voľné kúsky oblečenia. 

Mnohí jedinci by takto zrejme do ulíc nešli. Avšak Miley ostáva stále verná svojej filozofii, že si môže robiť, čo len chce...

Miley Cyrus na prechádzke so svojou mamou Tish.
Zobraziť galériu (6)
Miley Cyrus na prechádzke so svojou mamou Tish.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Miley Cyrus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu