Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Špinavý rozchod Miley Cyrus a Liama Hemswortha: Drogy a nevera!

Liam Hemsworth a Miley Cyrus Zobraziť galériu (7)
Liam Hemsworth a Miley Cyrus (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Pred pár dňami sa prevalilo, že speváčka Miley Cyrus (26) a Liam Hemsworth (29) sa budú rozvádzať. Dokonca sa už hovorí o tom, že kontroverzná umelkyňa už má aj náhradu - ženu. Na oboch stranách sa už vyťahujú špinavé obvinenia.

Pár spolu už vraj nie je od júla, no prevalilo sa to iba pred pár dňami. Miley sa údajne pokúšala všetkými silami manželstvo zachrániť. Veď sa brali iba v decembri 2018.

Podľa zdrojov portálu TMZ už nedokázala čeliť Liamovým problémom s pitím a užívaním drog. Speváčka podľa svojich priateľov nechcela mať s týmto nič spoločné, keďže sama mala kedysi problémy so zakázanými látkami. 

Zdroje z hercovej strany však akékoľvek obvinenia z užívania drog popierajú. „Toto je len ďalší jej pokus odpútať pozornosť od svojej nevery a pohoršujúceho správania na verejnosti,” tvrdia Liamovi známi. Z rozchodu vinia speváčku, ktorá vraj svojmu mužovi nebola verná a dokonca sa už hovorí o tom, že si začala s hviezdičkou reality šou Kaitlynn Carter. Fotografi ich prichytili aj v dosť intímnom objatí.

Špinavý rozchod Miley Cyrus
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram Kaitlynn)

Podľa stránky Page Six sa Liam chcel usadiť, ale Miley sa skôr vracala k svojmu starému divokému spôsobu života. 

Viac o téme: Miley CyrusLiam Hemsworth
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu