Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Chris Brown obvinený zo znásilnenia: Vo väzbe strávil len pár hodín!

Chris Brown Zobraziť galériu (5)
Chris Brown (Zdroj: SITA/AP Photo/Luca Bruno, File)

PARÍŽ - Amerického speváka Chrisa Browna a ďalšie dve osoby, ktoré zadržali v súvislosti s obvinením zo znásilnenia, prepustili. Informuje o tom úrad parížskeho prokurátora s tým, že zatiaľ čo pokračuje vyšetrovanie, môže Brown opustiť Francúzsko. Trojicu zadržali v pondelok.

Spevák pritom obvinenia rázne odmietol prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnil svoje vyjadrenie. "Chcem, aby bolo jasné, že to nie je pravda," napísal verzálkami a dodal, že falošné obvinenie je neúctivé voči jeho dcére a rodine a je proti jeho osobnosti a morálnym zásadám. Brownov zástupca z vydavateľstva Sony Music ani americký právnik Mark Geragos sa k obvineniam nevyjadrili.

Interpreta obvinila 24-ročná žena, ktorá tvrdí, že ju v polovici januára sexuálne napadol v jednom z parížskych hotelov. Ako údajne povedala polícii, s 29-ročným rodákom z Virgínie sa stretla v nočnom klube neďaleko parížskeho Champs-Elysées a potom spolu išli do hotela. Podľa televízie CNN, ktorá sa odvoláva na nemenovaný zdroj z francúzskeho súdnictva, interpret čelí obvineniam zo znásilnenia s priťažujúcimi okolnosťami a z drogových priestupkov.

Christopher Maurice Brown má na konte deväť albumov - sólovky Chris Brown (2005), Exclusive (2007), Graffiti (2009), F.A.M.E. (2011), Fortune (2012), X (2014), Royalty (2015), Heartbreak on a Full Moon (2017) a spoločný album s rapperom Tygom s názvom Fan Of A Fan: The Album (2015). Za nahrávku F.A.M.E. získal v roku 2012 cenu Grammy v kategórii Najlepší r'n'b album. Zviditeľnil sa tiež konfliktami s Drakeom a Frankom Oceanom a napadnutím svojej bývalej priateľky Rihanny.

Viac o téme: VäznicaPrepustenieObvinenie Chris Brown
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu