Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Ďurovčík a jeho Voda a krv nad vodou vyrážajú na turné: Elánovské hity vás opäť dostanú... Majú POSLEDNÉ LÍSTKY!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Prianie fanúšikov muzikálov bolo vypočuté! Pred viac ako rokom sa v divadle Nová scéna odpremiéroval muzikál Voda a krv nad vodou, v poradí už druhý projekt, ktorý je postavený na hitoch legendárneho Elánu. A teraz si ho môžu vychutnať aj diváci mimo nášho hlavného mesta. Fenomenálne predstavenie totiž vyráža na turné po celom Slovensku!

Čokoľvek, do čoho sa Ján Ďurovčík pustí, je predurčené na úspech. Inak to nie je ani v prípade muzikálu Voda (a krv) nad vodou. Tvorcovia doteraz najúspešnejšieho slovenského muzikálu Ôsmy svetadiel pred časom opäť stavili na skladby legendárneho Elánu a vytvorili strhujúci príbeh o láske, zrade a pomste. A záujem o toto predstavenie doteraz neutíchol. Práve naopak. 

Výkony hercov v muzikáli Voda (a krv) nad vodou divákov nadchli

Nadšení diváci nemajú dosť a tí, čo ešte muzikál nevideli, si už nejaký ten čas žiadali, aby im táto možnosť bola dopriata. A niet sa čo čudovať. Tento projekt zožal skutočne obrovský úspech a o jeho kvalite nevypovedá len rýchlosť predaja lístkov, ale aj to, že absolútne nadšení boli aj členovia skupiny Elán, ktorí si svoje hity vypočuli v podaní talentovaného Ďurovčíkovho ansámblu. 

Ďurovčík a jeho Voda
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

POSLEDNÉ LÍSTKY na predstavenie Voda (a krv) nad vodou si môžete kúpiť TU prostredníctvom siete Predpredaj.sk

Potom, čo mladí herci zožali ovácie v Bratislave, Košiciach či Prahe, sa teraz vydajú aj do ďalších slovenských miest. A tak si hity ako Sestrička z Kramárov, Amnestia na neveru, Zaľúbil sa chlapec či Voda, čo ma drží nad vodou môžete vychutnať aj v Banskej Bystrici, Martine, Trnave, Trenčíne, Považskej Bystrici, Myjave či v Partizánskom. 

Premiéry muzikálu Voda (a krv) nad vodou sa zúčastnili aj členovia kapely Elán (Zdroj: Ján Zemiar)

Počas minuloročnej premiéry fantastický výkon podali umelci ako Janko Slezák, Natália Kóšová, Michal Candrák, Vladislav Plevčík, Marcel Ochránek, Tomáš Majláth, či Monika Drgáňová. Ich nadanie vtedy v publiku obdivovali aj Peter Pellegrini a Erik Tomáš aj tenistka Dominika Cibulková s manželom, nehovoriac o ďalších nadšených divákoch, ktorí hercov niekoľkokrát odmenili neutíchajúcim standing ovation.

Nenechajte si možnosť zažiť toto výnimočné predstavenie nabité emóciami a plné nezabudnuteľných hitov. Po voľných lístkoch sa totiž opäť zrejme len tak zapráši! 

Ďurovčík a jeho Voda
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Ján ĎurovčíkVoda a krv nad vodou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu