Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nechutné KONŠPIRÁCIE o smrti Dana Heribana (†43): Za jeho smrť môže vraj TOTO... Polícia reaguje!

Dano Heriban zomrel v stredu ráno vo veku 43 rokov.
Dano Heriban zomrel v stredu ráno vo veku 43 rokov. (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Keď v stredu ráno verejnosť obletela informácia o náhlej smrti obľúbeného slovenského herca Dana Heribana (†43), prvé informácia hovorili o tom, že zomrel na zástavu srdca. Čo ju spôsobilo, zrejme ukáže až pitva. Napriek tomu sa už internetom začali šíriť "zaručené" správy o tom, čo bolo skutočným dôvodom jeho skonu. Na nechutné konšpirácie okamžite zareagovala polícia!

Zatiaľ čo časť Slovenska smútila za zosnulým umelcom Danom Heribanom, druhá už konšpirovala o tom, čo je skutočným dôvodom jeho náhleho úmrtia. Na verejnosť sa totiž dostala informácia, že hercovi vo veku 43 rokov náhle zlyhalo srdce. No a v čase, keď ešte ani lekári netušili, čo ju spôsobilo, istá skupina ľudí šírila "zaručené správy". 

„Vakcína je sloboda!“ znel nadpis príspevku, v ktorom istý Martin poukazuje na to, že úmrtie Dana Heribana má spojitosť s faktom, že bol očkovaný proti Covidu-19. „Tri a viackrát "napichaný človek" umrel "predčasne", pokiaľ by sám neprepadol tej zločineckej mašinérii počas Covidu... Ale uvidíte to všetci, ako pán Heriban umrel "úplne normálne", bez spojitosti s vakcínou, toto budú médiá prezentovať,“ znel jeden z príspevkov.

Autor dokonca vyzýval ľudí, aby status s "odhalením skutočnej pravdy" zdieľali čo najviac. Na konšpirácie okamžite zareagovala aj Polícia SR prostredníctvom profilu Hoaxy a podvody na sociálnej sieti Facebook. „Facebookové hyeny znovu zneužívajú smrť na svoje úchylné prejavy,“ uviedla polícia. „Rovnako postupovali v prípade Júliusa Viršíka, Vladimíra Krčméryho a Miroslava Žbirku. Okamžite po ich smrti prichádzali so zaručenými dôvodmi ich skonu. V prípade Dana Heribana neboli v tejto chvíli príčiny úmrtia zverejnené,“ píše sa ďalej vo vyjadrení mužov zákona. 

Hoaxeri podľa nich budú zneužívať úmrtie kohokoľvek na šírenie svojich zvrátených predstáv. „Napríklad aj v prípade dopravných nehôd či úmrtí 100-ročných osôb budú vinu hádzať na vakcinácie. Pripomíname, že ich limit na to, kedy vakcinovaní začnú umierať, sa konštantne posúva od zopár týždňov, cez mesiace a dva roky až po dobu 10 rokov,“ dodáva polícia, čím poukazuje na to, že konšpirátori si neustále upravujú informácie tak, aby sedeli do ich teórií.  

 

FACEBOOKOVÉ HYENY ZNOVU ZNEUŽÍVAJÚ SMRŤ NA SVOJE ÚCHYLNÉ PREJAVY Zdroj:...

Posted by Hoaxy a podvody - Polícia SR on Wednesday, May 24, 2023

Galéria: Dano Heriban

Viac o téme: Dano Heriban
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu