Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Veľké PLÁNY Dana Heribana (†43): Ešte večer riešil koncert s manažérom… V lete mal nakrúcať ďalší film!

Dano Heriban bol nielen talentovaným hercom, ale aj hudobníkom. Zobraziť galériu (3)
Dano Heriban bol nielen talentovaným hercom, ale aj hudobníkom. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Správa o smrti Dana Heribana (†43) šokovala celé Slovensko. Len 43-ročný herec zomrel dnes ráno na zástavu srdca. Ešte večer pritom riešil plánovaný koncert so svojím manažérom... Mal veľké plány do budúcna, v lete mal natáčať nový film!

Keď Dano Heriban minulý rok oznámil svoj koniec v Slovenskom národnom divadle, dôvodom boli deti a hudba. Práve tým sa chcel venovať viac. „Všetko si plánujem sám a nemusím sa obávať, že mi tam niečo skočí. Urobil som to so zámerom trochu sa oslobodiť, začať si život po štyridsiatke riadiť podľa seba a nie podľa divadelného fermanu,“ vyjadril sa s tým, že takto sa cítil lepšie. 

Pred pár mesiacmi vydal nový album s názvom O2H, ku ktorému plánoval koncerty. Ako informuje Denník N, ešte včera večer si kvôli jednému z nich písal so svojím manažérom. „Ešte v utorok podvečer sme si písali a riešili úpravu textu ku koncertu v bratislavskom .klube pod lampou. Mala to byť generálka na festival Dotyky a spojenia a ďalšie vystúpenia,“ vyjadril sa Tomáš Kršňák. 

Podľa jeho vlastných slov rannej informácii o Danovom úmrtí neveril - mal predsa len 43 rokov a o žiadnych dlhodobých zdravotných problémoch nehovoril. Aj plánov do budúcnosti mal veľa. „Momentálne nakrúcam kriminálnu minisériu pre TV Nova a v lete by som mal nakrúcať ďalší film. Priebežne sa chcem venovať koncertovaniu s albumom O2H, o ktorom som presvedčený, že tak skoro nezostarne,“ prezradil Heriban v rozhovore pre Denník N, ktorý sa stal jeho posledným. 

Rozmýšľal aj nad ďalšími hudobnými projektmi, do tých sa však chcel pustiť neskôr. „Do ďalších hudobných projektov sa pustím až vtedy, keď ho odprezentujeme na koncertoch a uvoľní sa tak v myšlienkach priestor a chuť na nové témy k ďalšej tvorbe,“ dodal Heriban. Čoskoro sa navyše do kín dostane jeho nový film Muž, ktorý stál v ceste, tento týždeň bude mať premiéru v Česku... Tú si už, bohužiaľ, nevychutná. 

Veľké PLÁNY Dana Heribana
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Bio Illusion)

Viac o téme: Dano Heriban
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu