Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Brmbiho Erika sa zmohla na slová až dnes: Dojemný odkaz od Polnišovej… Odpočívaj v pokoji, moj zlatyk!

Petra Polnišová sa k smutnej správe vyjadrila až dnes.
Petra Polnišová sa k smutnej správe vyjadrila až dnes. (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Keď v stredu ráno verejnosť obletela správa o náhlom úmrtí Dana Heribana, mnohí jej nechceli veriť. Herec bol plný sily a energie, mal iba 43 rokov... S hroznou realitou sa zrejme dlho vyrovnávala aj Petra Polnišová, ktorá v seriáli Horná Dolná stvárňovala jeho životnú partnerku. Na slová sa zmohla až teraz... Odpočívaj v pokoji, moj zlatyk!

Celých 9 rokov Petra Polnišová spolupracovala s Danom Heribanom na seriáli Horná Dolná. Hrala tam kultúrnu referentku Eriku, ktorá chodila s najväčším frajerom z dediny - Ďurom Brmbalíkom. Toho stvárňoval práve zosnulý herec. Niet preto divu, že ju informácia o jeho náhlom úmrtí hlboko zasiahla. 

Tak, že sa na slová zmohla až dnes. A poslala mu do neba dojemný odkaz: „Takto si ťa budem pamätať, môj milý. Žiadne slová ťa nenahradia, Brmbi. Ostáva prázdno. Boli sme si vzácni a blízki. Ďakujem za deň, keď som ťa spoznala. Tvoj smiech, ľudskosť a talent. Nechápem. Neviem si predstaviť, že už mi nezavoláš a nepovieš mi Petruška. Odpočívaj v pokoji, moj zlatyk. Modlím sa za Kamilku a za tvoju rodinu, aby mali silu zvládnuť túto bolesť.“

 

Takto si Ťa budem pamatať moj milý. Žiadne slová Ťa nenahradia Brmbi. Ostáva prázdno. Boli sme si vzácni a blízki....

Posted by Petra Polnišová on Thursday, May 25, 2023

 

Viac o téme: Petra PolnišováDano Heriban
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu