Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nehanebná Krainová si to poriadne vyžrala: Strašne LACNÁ... Ako vystrihnutá z PORNA!

Simona Krainová Zobraziť galériu (3)
Simona Krainová (Zdroj: Ján Zemiar, Instagram SK)

PRAHA - Modelka Simona Krainová má nepochybne tip-top postavu a občas ju prezentuje dosť odvážnym spôsobom. Aktuálne zverejnila video, ako leží vo vlnách oblečená len v sieťovanom body. Výhľadu na jej prsia teda nič nebráni, no blondínka navyše predvádza pohyby, ktoré... Nuž, podľa niektorých to už patrí do porna!

Modelka Simona Krainová patrí k tým tváram, ktoré svojich fanúšikov zvyknú potešiť vlastným kalendárom. A rovnako ako jej slovenská kolegyňa Andrea Verešová, ani známa Češka sa pri fotení nahoty neštíti. 

Nehanebná Krainová si to
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram SK)

Najnovšie svojim sledovateľom na sieti Instagram naservírovala video z pózovania pri mori. No keď sa človek začíta do komentárov... Uff. „Máte krásnu postavu, ale už mi toto prezentovanie príde na vás zbytočne príliš,” znie jedna z miernejších reakcií, akých je pri príspevku naozaj mnoho. 

Ďalší sa nerozpakovali použiť silnejšie hodnotenie. Simoninu prezentáciu označili za lacnú, dokonca aj trápnu a mnohí video prirovnávali k záberom z porna. „To video je ako vystrihnuté z porna, hlavne to strkanie rúk na frn*u,” uviedla jedna zo žien. 

Nehanebná Krainová si to
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram SK)

Ďalšia poukázala na to, že takéto zábery sú naozaj príliš, keď si človek uvedomí, v akom veku sú Krainovej synovia. A práve tento komentár vyprovokoval modelku k reakcii. „Teraz ste ma pobavili. Milujem to. Priniesol ich bocian,” napísala Simona s mnohými smajlíkmi. Zrejme tým chcela naznačiť, že k Maxovi a Brunovi je úplne úprimná a rozprávajú sa spolu aj o ľudskej sexualite. 

Viac o téme: Simona Krainová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu