Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Veľké PREKVAPENIE na SVADBE Bezdedu: Takto prezradil pohlavie budúceho potomka!

Tomáš Bezdeda na svadbe prezradil pohlavie budúceho potomka Zobraziť galériu (9)
Tomáš Bezdeda na svadbe prezradil pohlavie budúceho potomka (Zdroj: Instagram T.B.)

BRATISLAVA - Bývalý superstarista Tomáš Bezdeda (37) konečne našiel tú pravú lásku a oženil sa. No tento víkend okrem honosnej svadby patril aj veľkolepému prekvapeniu večera. Budúci otec so svojou manželkou Ivanou (23) prezradili pohlavie svojho bábätka. Tak čo to bude, dievča alebo chlapec?

Tomáš Bezdeda na svadbe prezradil pohlavie svojho budúceho potomka (Zdroj: Instagram T.B.)

Ako sme vás už informovali, slovenský spevák Tomáš Bezdeda sa túto sobotu oženil. Po dlhom hľadaní konečne našiel svoju spriaznenú dušu a zobral si za ženu o 14 rokov mladšiu Ivanu. Tá ich jedinečný deň zvládla aj v požehnanom stave. No a prítomných hostí čakalo okrem skvelej hostiny aj jedno veľkolepé prekvapenie.

Veľké PREKVAPENIE na SVADBE
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram T.B.)

Zrazu sa na parkete ocitla veľká kartónová škatuľa, v ktorej bol čierny nafúknutý balón s nápisom "Chlapec alebo dievča". Išlo o čoraz populárnejší akt, pri ktorom sa odhaľuje pohlavie budúceho potomka.

„Áno, vaše veličenstvo,“ zahlásil do mikrofónu Tomáš na svoju polovičku a bol to signál k tomu, aby spoločne so svojou už manželkou Ivanou prepichli balónik, kde sa skrývala odpoveď. „Na tri. Raz, dva, tri,“ povedal spevák a vtom nevesta praskla balón, z ktorého začali poletovať malé modré papieriky, a tak všetkým pozvaným takýmto spôsobom prezradili, že budú mať chlapčeka. Ako to vyzeralo, si môžete pozrieť vo videu vyššie.

Mladomanželom k ich malému Bezdedovi gratulujeme a za celú redakciu prajeme všetko dobré.

Viac o téme: Tomáš Bezdeda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu