Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Bezdeda sa BUDE ŽENIŤ: Po rokoch samoty našiel TÚ PRAVÚ… Je o 14 rokov mladšia!

Z Tomáša Bezdedu bude čoskoro ženáč.
Z Tomáša Bezdedu bude čoskoro ženáč. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Bude svadba! Tomáš Bezdeda (37) po rokoch nešťastia v láske, zjavne konečne našiel tú pravú. A na to, aby si to uvedomil, mu stačilo len zopár mesiacov. Počas osláv nového roka totiž krásnu Ivanu (23) požiadal o ruku!

V čase prvej slovenskej SuperStar sa Tomáš Bezdeda dal dokopy s moderátorkou Adelou Banášovou. Ich vzťah trval 2,5 roka a potom išli od seba. Písal sa rok 2008. A odvtedy sa o žiadnej novej žene v živote známeho slovenského speváka nevedelo... Až v polovici mája minulého roka sa verejne pochválil, že je opäť zamilovaný. 

Jeho srdce si získala o 14 rokov mladšia Ivana, s ktorou sa prvýkrát stretli pri cvičení. „Tak, stretli sme sa prvýkrát vo fitku, čiže je to také vzácne, že naživo a nie na Instagrame, ale zase musím povedať, že potom sme si písali na Insta a nejak čas ukázal a sme spolu,“ prezradil vtedy pre pluska.sk Bezdeda. 

Odvtedy uplynulo len 7 mesiacov a tie hudobníkovi zrejme stačili na to, aby zistil, že 23-ročná Ivana je tá pravá. Bezdeda sa sa totiž na prelome rokov rozhodol pre dôležitý životný krok a pred svojou priateľkou v luxusnom hoteli na Štrbskom plese pokľakol. Ako prvá sa krásnou novinkou pochválila na sociálnej sieti Instagram krásna budúca nevesta. 

O pár hodín neskôr sa o radostné správy podelil aj Tomáš. „No, že ťa milujem,“ napísal k fotke svojej polovičky, ktorá sa na zábere hrdí zásnubným prsteňom na ruke. Budúcim manželom gratulujeme a prajeme všetko dobré na spoločnej ceste životom!

Viac o téme: Tomáš Bezdeda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu