Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ďurianová (46) si vyrazila do nočného klubu: Žiarila ako diskoguľa!

Moderátorka Marianna Ďurianová Zobraziť galériu (8)
Moderátorka Marianna Ďurianová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Slovenská moderátorka Marianna Ďurianová má už cez štyridsať, no vôbec na to nevyzerá a svojho mladíckeho ducha prebudila aj tento víkend. Bavila sa totiž v jednom z bratislavských nočných klubov. To je ale kočka!

Hovorí sa, že vek je len číslo, dôležité je hlavne to, ako sa cítite a televízna moderátorka Mariana Ďurianová je toho jasným dôkazom. Zvyčajne ju diváci RTVS môžu vidieť ako decentnú dámu v športovej relácii Góly, body, sekundy, no zdá sa, že sa vie aj poriadne odviazať a vyhodiť si z kopýtka.

Ďurianová (46) si vyrazila
Zobraziť galériu (8)

Na svojom Instagrame zverejnila veľmi trefné zábery z jej víkendovej párty. Bola sa totiž zabaviť s kamarátmi a poriadne to roztočiť na diskotéke ako za mlada. „O včerajšej noci. Ešte stále sa vieme baviť,“ napísala blondínka na sociálnej sieti pod fotky, kde vidno, ako si užíva a vychutnáva drinky s priateľmi v známom bratislavskom nočnom klube.

Mariana Ďurianová to poriadne roztočila v centre Bratislavy
Zobraziť galériu (8)
Mariana Ďurianová to poriadne roztočila v centre Bratislavy  (Zdroj: Instagram M.Ď.)

Patrične sa aj na tento piatkový večer nahodila, a tak bola rozhodne neprehliadnuteľná, pretože v outfite doslova žiarila ako taká diskoguľa. Trblietavý top s dlhým rukávom doladila koženými nohavicami a samozrejme, ako je u nej zvykom, nechýbal žiarivý úsmev a bohaté vlny.

Jej bezchybný look ocenili aj jej fanúšikovia. „Veľmi pekná je táto Marianka. Úsmev ju charakterizuje a ešte aj krásne vlasy,“ napísala jedna z fanúšičiek. A my len môžeme súhlasiť, že rozhodne bola za hviezdu a len ťažko by sme jej tipovali jej skutočný vek. Málokto by povedal, že koncom januára dovŕšila 46 rokov. Veď posúďte sami.

Viac o téme: Marianna Ďurianová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu