Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Český herec sa po 30 rokoch ROZVÁDZA: Krach manželstva… Zostal sám so psom!

Ivan Trojan s manželkou Klárou sa ukázali na verejnosti poslednýkrát vo februári. Zobraziť galériu (7)
Ivan Trojan s manželkou Klárou sa ukázali na verejnosti poslednýkrát vo februári. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Hviezdnemu hercovi z českej filmovej scény Ivanovi Trojanovi (58) sa pomaly, ale isto rozpadá manželstvo s Klárou Trojanovou (51) . Po 30 rokoch sa tak rozvádzajú. Zostal žiť sám. Len on a jeho štvornohý chlpáč. Kto komu dal zbohom?

Ich idylické manželstvo trvalo dlhých 30 rokov a zdá sa, že Ivan Trojan a jeho žena Klára si povedali, že už to nemá ďalej cenu a idú od seba. Presnejšie, ona bola vraj aktérkou toho, že podala žiadosť o rozvod a od známeho herca odišla.

Český herec sa po
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: cinemart)

Hoci v šoubiznise patrili medzi najstabilnejšie páry, všetky informácie nasvedčujú tomu, že ich veľkej láske je koniec. „Už niekoľko mesiacov spolu ani nežijú. Pani Klára, pokiaľ viem, býva niekde na Smíchove a pán Ivan tu zostal sám so psom,“ povedal ich najbližší sused pre Blesk.cz.

Samotný herec už v minulosti netajil, že si prešli krízou. Rozvod však vtedy nebol riešením „Predovšetkým, pokiaľ príde nejaká kríza, a tá z 99% príde, nezabúdať na to, prečo ste sa brali a čo bolo to pekné, čo vás spája. A snažiť sa tu krízu prekonať a vydržať a nie sa pri prvej príležitosti rozvádzať. I my sme si samozrejme prešli krízou, ale pretože naše manželstvo stojí na silných základoch, obaja sme verili, že to nemá a nesmie skončiť,“ vyjadril sa kedysi umelec v rozhovore pre Novinky.

Žiaľ, dnes ich manželstvo krachuje a rozpadá sa ako domček z kariet. Naposledy sa spolu na verejnosti ukázali vo februári tohto roku, kedy si spolu vyrazili na premiéru minisérie Podezření z produkcie Českej televízie. No obaja vraj pred 4 mesiacmi u notára vyriešili už aj majetkové vysporiadanie a odvtedy si išiel každý svojou cestou.

Viac o téme: Ivan Trojan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu