Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Noc HRÔZY účinkujúceho z Farmy: Obrovský POŽIAR, škoda 400-tisíc eur… S rozsiahlymi popáleninami skončil v nemocnici!

Ondrejovi B., ktorý sa na Farme objavil ako posol, zhorela chalupa do tla. Zobraziť galériu (7)
Ondrejovi B., ktorý sa na Farme objavil ako posol, zhorela chalupa do tla. (Zdroj: Facebook O.B./Tv Markíza)

ZÁZRIVÁ - Stačí sekunda a človek môže prísť nielen o celý svoj majetok, ale aj o holý život. Aktuálne by o tom vedel rozprávať Ondrej B., ktorý sa do povedomia verejnosti dostal na markizáckej Farme ako posol. Na jeho chate v Zázrivej v nedeľu v noci vypukol obrovský požiar. Chalupa zhorela do tla, škoda sa odhaduje na 400-tisíc eur. Čo je však horšie, na mieste požiaru sa v tom čase nachádzal aj on sám. S rozsiahlymi popáleninami skončil v nemocnici!

Požiar chalupy posla z markizáckej Farmy (Zdroj: Tip čitateľa )

Ondrej B. sa do povedomia Slovákov dostal v roku 2017 vďaka 8. sérii reality šou Farma, kde súťažiacim nosil poštu ako posol dobrých a zlých správ. V reálnom živote však podniká v oblasti agroturistiky a v Zázrivej na Orave ponúka ubytovanie pre turistov v drevenej dvojpodlažnej chate. V nedeľu v noci však prišiel o celý svoj majetok... A takmer aj o vlastný život. 

Noc HRÔZY účinkujúceho z
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Tv Markíza)

V chalupe totiž vznikol obrovský požiar. „Dňa 20. 11. 2022 o 21:53 bol ohlásený požiar chaty v katastri obce Zázrivá, okres Dolný Kubín,“ informovalo Prezídium HaZZ s tým, že zasahovali požiarnici zo Žiliny, Terchovej, Zázrivej, Párnice aj Oravskej Lesnej. „Zasahovali piatimi C prúdmi za súčasného vyhľadávania osôb v požiarom zasiahnutom objekte a dohášaní skrytých ohnísk. Pri zásahu boli použité autonómne dýchacie prístroje,“ uviedlo prezídium.

„Pri požiari bola zranená jedna osoba, ktorá utrpela popáleniny rúk. Následkom požiaru vznikla majiteľovi priama materiálna škoda predbežne vyčíslená v sume 400 000 eur,“ informovalo ďalej Prezídium HaZZ. Spomínaným zraneným bol práve Ondrej B. z markizáckej Farmy. A mrazivý záber z nemocnice, ktorý zverejnil na sociálnej sieti Facebook, napovedá, že nešlo len o popáleniny rúk, ale celého tela. 

„Ďakujem všetkým za podporu. Žijem a to je hlavné, dom zhorel celý, úspory a všetky veci. Ale život ide ďalej,“ ohlásil sa Ondrej po dvoch dňoch svojim priateľom. Na zhorenej chalupe teraz prebieha požiarnotechnická expertíza, ktorá má odhaliť príčinu vzniku požiaru. Ondrejovi prajeme skoré zotavenie!

Noc HRÔZY účinkujúceho z
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Facebook O.B.)

Viac o téme: Tv MarkízaFarma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu