Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Simona Krainová (49) priznala svoje VYLEPŠENIA: Vďaka týmto ZÁKROKOM vyzerá tak dobre!

Česká modelka Simona Krainová Zobraziť galériu (11)
Česká modelka Simona Krainová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Hoci sa pomaly, ale isto blíži k päťdesiatke, nikto by sa to ani len neodvážil tipnúť. Reč je o českej modelke Simone Krainovej (49), ktorá pred pár dňami navštívila Slovensko a v rozhovore sa nám otvorene priznala o nedávnom estetickom zákroku, ktorý podstúpila, ba čo viac. Prezradila, čo plánuje ďalej a vďaka čomu je taká krásna.

Rozhovor so Simonou Krainovou (Zdroj: Ján Zemiar)

Čoskoro oslávi krásne životné jubileum 50 rokov, no vôbec na svoj vek nevyzerá. Aj vďaka estetickým zákrokom, ku ktorým sa otvorene a s hrdosťou priznáva, sa môže vyrovnať oveľa mladším ročníkom. 

Hovoríme o českej modelke Simone Krainovej, ktorá je tvárou aj jednej z kliník estetickej medicíny. Z času na čas sa im zverí do rúk a čo-to si na sebe nechá vylepšiť. Nám sa s ňou podarilo stretnúť a otvorene povedala, vďaka čomu sa udržuje nielen v skvelej kondícií, ale aj to, čo si dala spraviť a s akou myšlienkou sa pohráva do budúcna.

Simona Krainová
Zobraziť galériu (11)
Simona Krainová  (Zdroj: Ján Zemiar)

„V Prahe som podstúpila operáciu horných viečok, o ktorej som premýšľala asi už pol roka, troška som chcela odstrániť tú nadbytočnú kožu. Ja si myslím, že to je dnes taký zákrok už úplne bežný a podstupuje to veľa žien,“ prezradila nám Simona v rozhovore pre Topky.sk.

Niet najmenších pochýb, že jej tvár a telo ju živí, a preto musí vyzerať čo najlepšie, a teda ani drobným vylepšeniam sa rozhodne nebráni. Avšak ako sama podotkla, všetko s mierou. Okrem zákrokov ako je botox, lifting, prišlo aj k odstráneniu tuku.

„Podstúpila som liposukciu, keď som porodila svojho druhého syna. My ženy vieme, ako ťažko sa zhadzuje to bruško. Mala som 2 cisárske rezy, takže mala som to bruško také povolené a ani to cvičenie nepomáhalo i keď som dosť schudla a mala som vyrysované nohy a ruky z behania,“ rozrozprávala sa mamička.

O tom, čo všetko nám na seba Simona Krainová prezradila, čo robí, aby zostala fit ale aj to, čo sa chystá najbližšie podstúpiť, sa dozviete v rozhovore vyššie.

Simona Krainová
Zobraziť galériu (11)
Simona Krainová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Simona Krainová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu