Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

VYTOČENÁ Simona Krainová: Zatiahnutá do NECHUTNÉHO PODVODU… Tak TOTO je už fakt príliš!

Modelka Simona Krainová Zobraziť galériu (8)
Modelka Simona Krainová (Zdroj: Instagram S.K.)

RAJECKÉ TEPLICE - Známa modelka Simona Krainová (49) má už toho fakt dosť. Stala sa obeťou podvodu a takýmto nechutným spôsobom zneužili jej meno...

Pred pár dňami česká modelka Simona Krainová pridala pár záberov so svojou sestrou, ako si spoločne užívajú relax a wellness v jej obľúbených kúpeľoch v Rajeckých Tepliciach, ktoré svojou architektúrou, pripomínajú doslova grécke kúpele bohov.

Simona Krainová so svojou sestrou Yvonou
Zobraziť galériu (8)
Simona Krainová so svojou sestrou Yvonou  (Zdroj: Instagram S.K.)

Keďže je blondínka aktívna aj na svojich sociálnych sieťach a ako úspešná a známa tvár má už cez 400. tisíc sledujúcich, často ju oslovujú na spolupráce rôzny firmy. A tu prišiel nápad na jednu z nich. Simona sa rozhodla, že dopraje pobyt v kúpeľoch aj niekomu zo svojich fanúšikov, a tak vytvorila súťaž.

No toho sa hneď chytili podvodníci a špekulanti, ktorí sa začali vydávať za Simonu, vytvorili falošný profil a takýmto spôsobom zneužili jej meno, pričom naivných ľudí, lákali aby sa zapojili do nereálnej spomínaného profilu. Na túto nehoráznosť našťastie viacerí chytrí sledovatelia upozornili aj samotnú Krainovú a tá začala konať.

Simona Krainová obeťou podvodu
Zobraziť galériu (8)
Simona Krainová obeťou podvodu  (Zdroj: Instagram S.K.)

,,Pozor, toto je podvodný Facebook profil, ktorý sa vydáva za môj. Nereagujte na to, prosím,“ napísala vytočená modelka. Tak toto je už naozaj príliš, čoho sú ľudia schopní.  Buďte preto na pozore a dopredu si vždy radšej overte, o čo ide a na čo klikáte. V poslednom období akoby sa s podobnými podvodmi roztrhlo vrece.

Viac o téme: Simona Krainová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu