Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Juraj Kemka o ponuke v markizáckej šou: TOTO je dôvod, prečo ju prijal!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Juraj Kemka (47) sa objavuje na markizáckej obrazovke pomerne často. Tento rok neostal svojej povesti známej tváre nič dlžný a objavil sa v šou Tvoja tvár znie povedome. Takýto je dôvod, prečo ponuku prijal!

Juraja Kemku mohli diváci vidieť v rôznych reláciách, kde si rád zavtipkoval. Najznámejšou z nich je Partička, kde sa pravidelne stretával so svojimi hereckými kolegami.

Juraj Kemka o ponuke v markizáckej šou: TOTO je dôvod prečo ju prijal! (Zdroj: Maarty)


Momentálne sa objavuje každú nedeľu v šou Tvoja tvár znie povedome, kde svojimi skúsenosťami pomáha súťažiacim. Ako herecký kouč má naozaj dôležitú úlohu ich v tomto smere usmerniť. Samozrejme, ako sme pri Jurajovi zvyknutí aj túto prácu vykonáva s ľahkosťou a humorom.

„Zaujalo ma to, že sa budem stretávať s novými ľuďmi a, že sa spoznám s veľmi šikovnými ľuďmi a aj sa mi to potvrdilo na tých nakrúcaniach. Uvedomil som si, že akí sú ti mladí slovenskí speváci strašne talentovaní aj herečky a herci. Toto ma tom akože lákalo spolupracovať a robiť si z tých druhých ľudí taký celkom prijemný humor,“ vyjadril sa, že prečo prijal práve túto ponuku.

Juraj Kemka o ponuke
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)


So súťažiacimi je nadmieru spokojný o čom svedčí aj jeho nadšenie z nich. Najviac ho však prekvapil bývalý superstarista. „Ja som nepozeral Superstar, lebo nie je čas na takéto veci u mňa. Adama Pavlovčina som stretol až na tom nakrúcaní, tak som bol celkom výrazne prekvapený z toho, že aký to je talentovaný človek,“ priznal s úsmevom.


Obľúbencov si diváci určia hneď na začiatku a postupne sledujú ich progres. Niekedy však nečakane zvykne prekvapiť aj taký človek, ktorý dostával každé kolo málo bodov. Herec sa však musí na každého pozerať rovnakým merítkom.  „Favorita ja nemám, ja nemôžem nikoho uprednostňovať, lebo som herecký kouč na všetkých rovnako. Nemôžem nikoho uprednostňovať v tejto situácií,“ netrúfol si vysloviť žiadne meno.

Jeho obsadenie bolo naozaj prekvapivé, keďže nahradil hereckú stálicu Zuzanu Fialovú, ktorá roky zastávala túto funkciu. V rozhovore vyššie sa dozviete viac, o tom, v akej novinke ho uvidíte tentokrát a, ako sa mu spolupracovalo s jeho kolegami.

Juraj Kemka o ponuke
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Juraj KemkaTvoja tvár znie povedome
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu