Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Televízna stanica RTVS končí: PADÁKA dostala aj Brychtová!

Katarína Brychtová Zobraziť galériu (10)
Katarína Brychtová (Zdroj: TASR - Jakub Kotian)

BRATISLAVA - Slovenská televízia RTVS končí so svojim vysielaním stanice 3. Nedávno o tom informoval nový generálny riaditeľ Ľuboš Machaj (68). Žiaľ svoje kufre si musí pobaliť aj známa moderátorka a herečka, Katarína Brychtová (55), ktorá takýmto spôsobom dostala padáka. Čo bude s ňou ďalej?

A je to definitívne. Vysielanie RTVS kanálu 3 končí. Nový riaditeľ si dal za cieľ zmodernizovať verejnoprávnu televíziu a médium a začal stínať hlavy ako pomyselný kat aj známym tváram zo šoubiznisu.

Jednou z nich je aj obľúbená moderátorka a herečka, ktorá dlhé roky prepožičiavala svoj hlas Jennifer Aniston v seriáli Priatelia. Reč je o Kataríne Brychtovej, ktorá, ako informoval týždenník Šarm, sa po dlhoročnej kariére moderátorky musí rozlúčiť so svojou premiérovou reláciou Klub na Trojke.

„Je mi ľúto, že Trojka končí, ale dalo sa to očakávať,“ popísala Katarína svoj koniec v televízii, a tak jej nezostáva nič iné, ako zbaliť si kufre a hľadať nové útočisko. Napriek tomu si moderátorka svoj odchod zatiaľ až tak neuvedomuje, keďže – ako sama priznala, ešte stále dotáčajú posledné diely na Trojke, ale tie už sú naozaj pre moderátorku a herečku labuťou piesňou.

Moderátori relácie Klub na Trojke Katka Brychtová a Marcel Hanáček
Zobraziť galériu (10)
Moderátori relácie Klub na Trojke Katka Brychtová a Marcel Hanáček  (Zdroj: archív RTVS)

Zásadné zmeny potvrdil aj PR manažér RTVS, Stanislav Čačko. Koncom novembra si spomínaný kanál už televízni diváci ani nenaladia. Za zánikom spomínanej stanice je nie len programová, ale aj ekonomická otázka, ako informoval aj samotný generálny riaditeľ RTVS Ľuboš Machaj.

Viac o téme: Katarína Brychtová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu