Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Dara Rolins objavila na svojom tele JEDINEČNÝ ÚKAZ: Aha, veď ona tam má… Tak toto je ÚLET!

Dara Rolins Zobraziť galériu (10)
Dara Rolins (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Obľúbená slovenská speváčka Dara Rolins (49) si svoje dokonalé telo zdobí rôznymi tetovaniami. No tentokrát nemusela ísť ani pod ihlu a na svojom tele si našla jedinečný úkaz. Neuveríte čo tam má.

Dara Rolins patrí bezpochyby k najväčším hviezdam slovenského šoubiznisu. Napriek svojmu veku, slovenská speváčka vyzerá neuveriteľne sexi a to má už čoskoro 50 rokov. No svoje telo si udržuje neustále vo forme. Rada si ho však aj prikrášli tetovaním. Má ich viacero, avšak nedávno si objavila na svojom tele čosi, o čom doteraz ani nevedela.

Galéria: Dara Rolins kedysi a dnes

Umelkyňa sa rada pochváli so svojimi sledovateľmi o zaujímavé príbehy a zážitky z jej života. Nedávno sa na sociálnej sieti podelila so záhadou na svojom tele a jedinečným úkazom. Nešlo o žiadne tetovanie a ani o znamienko. Hudobníčka si totižto všimla, že jej koleno sa neuveriteľne podobá na tvár slávneho zápasníka Conora McGregora (34) z Írska. 

Dara Rolins objavila na
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram D.R.)

„Bratranec z tretieho kolena," vtipne okomentovala svoje koleno Dara a pridala fotku s tvárou známeho bojovníka na porovnanie. Podoba tam rozhodne je priam viditeľná. Nuž Darinka má teda doslova vzdialenejšiu a to slávnu rodinu. A ako sama podotkla z kolena.

Dara na svojom tele objavila jedinečnú podobu so slávnym bojovníkom
Zobraziť galériu (10)
Dara na svojom tele objavila jedinečnú podobu so slávnym bojovníkom  (Zdroj: Instagram D.R.)

Viac o téme: Dara RolinsConor McGregor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu