Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Jaro Slávik pred štartom 10. ročníka Talentu: Má v tom jasno… TOTO bude VÍŤAZ!

Jaro Slávik Zobraziť galériu (5)
Jaro Slávik (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Už po desiatykrát tu máme šou plnú talentov. Tohtoročné vydanie šou Československo má Talent bude špeciálne, čo nám potvrdil v rozhovore aj obávaný porotca Jaro Slávik (48) a dokonca prezradil aj svoj tip na víťaza.

Rozhovor s Jarom Slávikom (Zdroj: Maarty von B)

Jaro Slávik, známy hudobný producent, dlhoročný porotca a vyhľadávač talentov opäť zasadne do porotcovského kresla. Nedávno sme ho stretli na media párty televízie Joj, kde sme sa ho spýtali na to, aké talenty bude vyhľadávať a dokonca padol aj tip na víťaza.

„Ja snívam o tom, že to vyhrá dievča s gitarou. Mne sa páči to, čo vidíš na všetkých tých festivaloch okolo Lollapalooza, alebo keď si pozrieš Švédky, ako chodia po Coachelle, že to je taký návrat k takému, nehovorím country, k takej amerikáne. Pretože, tie ženy sú predsa len lyrickejšie a poetickejšie ako muži a dokážu aj zložité témy komunikovať veľmi príjemným spôsobom, že to chceš počúvať. Takže to ja dúfam, že sa objaví a že to možno aj vyhrá,“ prezradil Jaro Slávik v rozhovore pre Topky.sk.

Jaro Slávik pred štartom
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Nuž, zdá sa, že v tom má porotca celkom jasno. Uvidíme, či sa aj také dievča ocitne na dobre známej hviezde na pódiu a zažiari. Každopádne, vy si už dnes večer môžete vychutnať spomínanú šou plnú talentov, kde tento rok zasadne do porotcovského kresla aj Patrik Vrbovský alias Rytmus.

To, ako vníma Patrika samotný Jaro Slávik, ale aj to, na aké ďalšie talenty sa môžete tento rok tešiť, sa dozviete v rozhovore vyššie.

Viac o téme: Československo má talentJaro Slavik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu