Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Krásna Slovenka po prevalení ROZCHODU: S EX to stále tutlú, ale... Ona MÁ vraj už INÉHO!

Viktória Podmanická a Michal Gajdošech pár už netvoria. Zobraziť galériu (3)
Viktória Podmanická a Michal Gajdošech pár už netvoria. (Zdroj: Instagram M.G.)

BRATISLAVA – Slovenským šoubiznisom otriasla ďalšia šokujúca správa. Minulý týždeň sme vás na Topkách informovali o rozchode slovenského páriku, o ktorom by sa dalo povedať, že bol ako vystrihnutý z obálky časopisu. Ona má vraj už dokonca niekoho iného!

Bývalý farmár Michal Gajdošech (32) a 1. vicemiss Slovensko Viktória Podmanická (20) už viac netvoria pár. Síce sa touto správou nepochválili na sociálnej sieti a stále to taja, fanúšikovia si však začali všímať, že sa okolo nich niečo deje.

Obidvaja si žijú svoj život, Michal v Prahe a Viktória v Bratislave, a úplne upustili od pridávania spoločných fotiek. Síce boli na spoločnej dovolenke, išlo však o reklamnú spoluprácu a odvtedy akoby sa ani nepoznali. „Je to náš život, ktorý nemusí absolútne nikoho zaujímať,” odbil nás pri tejto téme model. 

Michal teda rozchod nijako nepoprel a Viktória navyše začala svoj čas tráviť s iným! Naoko kvôli spoluprácam na foteniach, ale po čase z toho vraj vzniklo niečo viac. „Nedávno ste písali o rozchode Gajdošecha a Podmanickej. Je to pravda. Viktória už má aj ďalší vzťah. Momentálne chodí s o poznanie starším fotografom,” informoval nás jeden z čitateľov.

Ide prominentného fotografa Pavla Bobeka, ktorý sa zviditeľnil hlavne vzťahom s bývalou miss Martinou Grešovou.

Je jasné, že popri svojej práci sa Pavol každý deň stretáva s krásnymi ženami a svoju múzu stretol práve na jednom z fotení. 

Krásna Slovenka po prevalení
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram P.B.)

Množstvo času, ktorý miss a fotograf spolu trávia, prišiel podozrivý aj fanúšikom a ľudia ich začali považovať za nový pár. To, že má dvojica k sebe blízko, je z fotiek na Instagrame evidentné.

Oni sami sa zatiaľ prezentujú ako dobrí kamaráti – veď brunetka stále nepriznala svoj „utajený“ rozchod. Od nášho dobre informovaného zdroja sme sa dozvedeli, že napriek intenzívnemu stretávaniu sa párom zatiaľ ani pred blízkymi nenazývajú. Pre vyjadrenie sme oslovili aj samotnú Viktóriu, ale naša otázka zostala bez odpovedi.

Viac o téme: FarmaMiss SlovenskoMichal GajdošechViktória Podmanická
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu