Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Dušan Cinkota skončil v NEMOCNICI: Ležal pod SKALPELOM... TOTO je dôvod jeho hospitalizácie!

Dušan Cinkota Zobraziť galériu (7)
Dušan Cinkota (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Dušan Cinkota nemilo prekvapil svojich sledovateľov. Azda najpopulárnejší (nielen) dabingový herec totiž skončil v rukách lekárov na bratislavskej klinike, kde si musel poležať niekoľko dní. Pre Topky.sk preradil, čo ho doviedlo na nemocničné lôžko...

Umelec na svojom Instagrame zverejnil video, kde sa "pochválil" výhľadom z nemocničnej izby. „Tak toto je môj nádherný výhľad na Bratislavu. Karlovka, Dúbravka, televízia... Až po Kramáre. Takýto krásny výhľad je z tejto nemocnice,” znel jeho ikonický hlas spoza telefónu, ktorým nakrúcal zábery zo svojej nemocničnej izby. 

To, prečo musel podstúpiť hospitalizáciu, však na sociálnej sieti neuviedol, a tak sme ho kontaktovali, aby nám prezradil čosi viac. „Bol som na istom, nazvime to, kozmetickom zákroku,” povedal nám záhadne Dušan, ktorý však zároveň dodal, že nešlo o žiadnu "skrášľovaciu" plastickú operáciu. „Nebojte sa, nedal som si urobiť nové štvorky,” smial sa herec, ktorý nám napokon prezradil, že zákrok sa týkal mužských intímnych partií a v nemocnici si poležal tri dni. 

Dušan Cinkota skončil v
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Dodal, že v čase nášho telefonátu sa práve presunul do pohodlia svojho domov a že jeho zdravotný stav je viac než perfektný. „Som zdravý, silný a absolútne fit. Lekári dokonca povedali, že moje parametre vyhovujú tým, aké majú 25-roční muži. Škoda, že mi to nedali aj písomne, dal by som si to zarámovať. Takže som absolútne pripravený na ďalšie herecké roly,” dodal s úsmevom charizmatický umelec, ktorému prajeme rýchle zotavenie a nech mu jeho fit kondička vydrží čo najdlhšie.

Dušan Cinkota skončil v
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Martin Bublavý )

Viac o téme: Dušan Cinkota
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu