Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

MANIERE?! Požiadavky hviezd festivalu Lovestream: Ubytovanie Dua Lipy, či Caluma Scotta… TOTO speváci vyžadovali!

Calum Scott, Dua Lipa, Lost Freqencies Zobraziť galériu (4)
Calum Scott, Dua Lipa, Lost Freqencies (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Slovensko má za sebou akciu, aká tu doposiaľ nebola. Počas troch dní Lovestream festivalu vystúpilo veľké množstvo speváckych hviezd a dokonca aj tých zahraničných. Na pódiu v Bratislave sa vystriedali Dua Lipa (26), DJ Lost Freqencies (28) či Calum Scott (33). A nám sa podarilo zistiť, aké mali pred príchodom požiadavky. Kto mal hviezdne maniere?!

O veľkých svetových hviezdach sa traduje, aké prehnané požiadavky majú pred príchodom na koncerty. Niektoré si vyžiadajú stovky bielych kvetov, apartmán ladený do konkrétnej farby, či pristavenie popcornovača priamo do izby. Skrátka vedia, že všetky vrtochy im organizátory splnia a často to pôsobí, že skúšajú, kde je pomyselná hranica. 

Zaujímalo nás preto, aké požiadavky mali hviezdy, ktoré cez víkend vystupovali na bratislavskom Lovestream festivale. A zostali sme šokovaní z toho, čo nám prezradil náš zdroj. O hviezdnych manieroch sa totiž v ich prípade rozhodne hovoriť nedá. Napríklad taký Calum Scott zjavne nezabudol, ako začínal a namiesto veľkých apartmánov, mu stačila aj úplne klasická izba v hoteli. 

Dua Lipa
Zobraziť galériu (4)
Dua Lipa  (Zdroj: Ján Zemiar)

DJ Lost Freqencies mal síce o niečo lepšiu izbu - od organizátorov dostal Junior apartmán a jeho manažér tiež, no producentovou požiadavkou bol iba skorší check-in a neskorší check-out a niekoľko fliaš neperlivej vody do každej izby. A podľa našich informácií si veľmi nevyskakovala ani diva festivalu Lovestream Dua Lipa. 

„Zostala jednu noc z piatka na sobotu, bola unavená, po koncerte odletela domov. Pôvodne mali pre ňu rezervovaný len Junior apartmán, no nakoniec ho organizátory upgradli na Danube aparmán. Malou požiadavkou zo strany Dua Lipy bolo, aby boli izby na vyšších poschodiach a nie blízko výťahu,“ dozvedeli sme sa od nášho dobre informovaného zdroja. 

Lost Freqencies
Zobraziť galériu (4)
Lost Freqencies  (Zdroj: Ján Zemiar)

„Nemala žiadne niekoľkostranové požiadavky, ako mali v minulosti iné hudobné hviezdy, ale len niekoľko bodov, ako napríklad 2 fľaše konkrétnej značky vody - nemohla byť žiadna iná, navyše musela byť balená buď v sklenenej fľaši alebo v 100% recyklovanej,“ pokračoval náš zdroj. Ďalšie požiadavky boli tiež veľmi skromné.

„Ďalej chcela kanvicu na čaj a bylinkové čaje ako kamilkový a mätový, malý pohár hladkého arašidového masla či 4 vešiaky na oblečenie so 150 vešiakmi - 50% z nich na topy a 50% na nohavice,“ dozvedeli sme sa. A to bolo všetko, žiadna požiadavka na izbu v odtieňoch ružovej, ani na živého poníka pre potešenie. Zato kapela Red Hot... O tom, čo chceli oni, si prečítate v článku vyššie!

Calum Scott
Zobraziť galériu (4)
Calum Scott  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Dua LipaCalum ScottLovestream festivalLost Frequencies
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu